Οταν ο Ιβάν πλήρωσε το χρέος του ΠΑΟΚ (VID)

Οταν ο Ιβάν πλήρωσε το χρέος του ΠΑΟΚ (VID)

Ήταν 12η Μαΐου όταν το 2015 ο ΠΑΟΚ έβαζε τέλος στο πρόβλημα στο χρεών του, με τον Ιβάν Σαββίδη να πληρώνει τοις μετρητοίς.

Η 12η Μαΐου αποτελεί μία από τις πλέον σημαδιακές και σημαντικές ημερομηνίες της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ… Σαν σήμερα (12/5) το 2015 ο «Δικέφαλος» έβαζε τέλος στο μεγάλο πρόβλημα των χρεών που τον ταλαιπωρούσε για πολλά χρόνια.

«Με την καταβολή 10.886.811 ευρώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι από σήμερα απελευθερωμένη από τα βάρη του παρελθόντος, ενώ είναι η πρώτη και μόνη ΠΑΕ διαχρονικά που επιλέγει την πλήρη αποπληρωμή χρέους της!», ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, στις 12 Μαΐου του 2015.

Ο Ιβάν Σαββίδης, που είχε βρεθεί στα γραφεία της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, είχε τονίσει μεταξύ άλλων: «Θέλω να πω δύο κουβέντες. Μόλις τώρα δώσαμε στην Εφορία τα έγγραφα που βεβαιώνουν την πληρωμή. Εχουμε πληρώσει και πλέον βάλαμε τέλος στα χρέη. Από σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός. Θέλω να συγχαρώ όλους εμάς και να πω σε όσους πίστευαν αλλά και τους δύσπιστους ότι ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα σωστός και προς την Εφορία και προς τους δανειστές του. Εχουμε απελευθερώσει τον εαυτό μας από αυτό το βάρος.

Τώρα με προσοχή και περισυλλογή θα κάνουμε βήμα-βήμα την αλλαγή συστήματος του ΠΑΟΚ, θα παρουσιάσουμε τη νέα στρατηγική και θα προχωρήσουμε μπροστά. Εχουμε μπροστά μας μεγάλες υποθέσεις και είμαι ικανοποιημένος που μπορώ να υλοποιήσω τις σκέψεις μου. Ηταν θέμα αρχής για εμένα. Θα μπορούσαμε να πέσουμε κατηγορία και να μην πληρώσουμε τίποτα. Αυτή θα ήταν η οικονομικά πιο συμφέρουσα λύση και θα έπαιρνε σχεδόν τον ίδιο χρόνο, αλλά δεν ήθελα σε καμία περίπτωση στην ιστορία του ΠΑΟΚ να υπάρχει μαύρη κηλίδα. Και πολύ περισσότερο κατά την διάρκεια της δικής μου παρουσίας στην ομάδα. Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει τα πάντα, ό,τι χρωστάει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ