Μπαντής: «Να ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματά μας»

Μπαντής: «Να ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματά μας»

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ μίλησε για τα προβλήματα που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός και επισήμανε ότι υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις στη χώρα μας για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Ολοι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο θέλουν να ολοκληρωθούν κανονικά τα πρωταθλήματα. Σε όλη την Ευρώπη δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Το ίδιο επιθυμούν οι περισσότεροι και στην Ελλάδα, με εξαίρεση το «κίνημα της παύλας», που εκπροσωπεί ο ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΣΑΠ, Γιώργου Μπαντή, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

«Όλη η κοινωνία περνάει δύσκολα. Δεν είναι μόνο ο εγκλεισμός αλλά και τα οικονομικά που αποτελούν προβλήματα για τους πάντες. Το βιώνουμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές και ειδικότερα αυτοί των μικρών κατηγοριών.

Προέχει η υγεία όλων. Έχουμε δείξει σαν χώρα ότι είμαστε σε καλό επίπεδο στο θέμα της πανδημίας. Από δω και πέρα μπορούμε και είμαστε ικανοί να ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματά μας. Μπορεί να μην είναι οι παίκτες στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας αλλά όλοι πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις. Βλέπουμε όμως ότι ακόμη και τώρα μιλάμε για πράγματα που θα έπρεπε να τα έχουμε λύσει και αφορούν τους παίκτες», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ