Ψήφισε την κορυφαία 11άδα του Ολυμπιακού όλων των εποχών (poll)

Ψήφισε την κορυφαία 11άδα του Ολυμπιακού όλων των εποχών (poll)

Το «10» σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε την κορυφαία 11άδα όλων των εποχών του Ολυμπιακού. Σε κάθε θέση, ένας είναι αυτός που μπορεί να κατακτήσει την κορυφή. Ποιος θα είναι αυτός; Η επιλογή είναι δική σας...

Είναι η περίοδος που η αγωνιστική δράση είναι απλά ανύπαρκτη. Ο κορωνοϊός έχει επικρατήσει των πάντων και εμείς κλεισμένοι από τα σπίτια μας είμαστε αναγκασμένοι να βλέπουμε παλιούς αγώνες, να θαυμάζουμε παίκτες του παρελθόντος, να θυμόμαστε τους αγαπημένους μας αθλητές.

Πόσες φορές έχεις καθίσει και έχεις δημιουργήσει σε μία κόλλα χαρτί την αγαπημένη σου 11άδα; Πόσες φορές έχεις δημιουργήσει την ιδανική 11άδα της ομάδας σου που θα νικούσε τον οποιοδήποτε αντίπαλο; Η ερώτηση είναι ρητορική καθώς η απάντηση είναι μία: Άπειρες.

Το «10» σου δίνει λοιπόν την δυνατότητα να δημιουργήσεις την κορυφαία 11άδα του Ολυμπιακού. Οχι να μπεις στην διαδικασία να βρεις έτοιμες απαντήσεις σε ένα κλασικό poll. Μπορείς λοιπόν σε κάθε θέση, να γράψεις τον παίκτη που θεωρείς ότι είναι ο καλύτερος.

Είναι πολύ απλό. Από κάτω υπάρχουν όλες οι θέσεις για την κορυφαία 11άδα του Ολυμπιακού. Από την μεριά μας κινούμαστε σε ένα σύστημα 4-4-2 με τον καθένα σας να έχει την επιλογή να διαμορφώσει και διαφορετικά κάποιες θέσεις (κεντρικό χαφ, αμυντικό χαφ, επιθετικός ή πίσω από τον καθαρό επιθετικό).

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε τα ονόματα που θα βάζατε εσείς. Πάρτε μία βαθιά ανάσα, πιείτε μία τζούρα καφέ (ή έστω μπίρα), γράψτε πρώτα σε ένα χαρτί την 11άδα σας και στη συνέχεια συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Τις επόμενες ημέρες θα σας ανακοινώσουμε το τελικό αποτέλεσμα.

*Σε περίπτωση που δεν μπαίνετε από τον browser του κινητού σας, καλό θα είναι να εισέλθετε μέσω αυτού (Chrome ή Safari) για να μπορείτε να ψηφίσετε χωρίς πρόβλημα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ