Χορός «μνηστήρων» για τον Ομάρ

Χορός «μνηστήρων» για τον Ομάρ

Ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού αρέσει σε πολλές βρετανικές ομάδες, με τις Λέστερ, Μπέρνλι και Σαουθάμπτον να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του, ενώ το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στις μεταγραφικές λίστες των Σέλτικ και Γαλατά.

Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τους υποψήφιους μνηστήρες να αυξάνονται συνεχώς.

Το συμβόλαιο του Νορβηγού μπακ με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, με αρκετές ομάδες από το εξωτερικό να γλυκοκοιτάζουν την περίπτωσή του. Συγκεκριμένα, από την Πρέμιερ Λιγκ οι ομάδες που φέρονται να εξετάζουν τον διεθνή άσο των Πειραιωτών είναι οι Λέστερ και Σαουθάμπτον, ενώ τις τελευταίες ώρες προστέθηκε στους υποψήφιους μνηστήρες και η Μπέρνλι.

Μια ομάδα, την οποία είχε αντιμετωπίσει πέρσι ο Ομάρ στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τους Βρετανούς για το Europa League. Επίσης, για τον έμπειρο μπακ ενδιαφέρεται όπως τονίζουν χαρακτηριστικά στο εξωτερικό, τόσο η Σέλτικ όσο και η Γαλατάσαραϊ.

Την Δευτέρα του Πάσχα η βρετανική ιστοσελίδα «lancs.live» αναφέρθηκε στον Ομάρ Ελαμπντελαουί και στο ενδιαφέρον που έχουν δείξει πολλές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ για την απόκτησή του.

Οι Βρετανοί στέκονται στο πέρασμά του από την Χαλ, το δεύτερο μισό της σεζόν 2016-2017 όταν είχε δοθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ομάδα που ήταν προπονητής ο Μάρκο Σίλβα, αλλά και στην σύντομη θητεία που είχε στην Μάντσεστερ Σίτι στην αρχή της καριέρας του. Οι Αγγλοι αναφέρουν επίσης ότι είναι ένας παίκτη – κλειδί για τον Ολυμπιακό και θα αποτελούσε μια πολύ καλή λύση για κάθε βρετανική ομάδα, ενώ επισημαίνουν ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία, τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο εθνικής ομάδας.

Ο Ομάρ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νορβηγίας έχει αγωνιστεί σε 44 παιχνίδια, ενώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει 161 συμμετοχές με 11 γκολ και 14 ασίστ. Συνολικά, στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο, έχει παίξει σε 253 παιχνίδια, έχοντας 14 γκολ και 21 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ