Τσιώλης : «Στο 1-1 γύρισε η ψυχολογία»

Τσιώλης : «Στο 1-1 γύρισε η ψυχολογία»

Ο Σάκης Τσιώλης στάθηκε στην άμεση ισοφάριση του Πανιωνίου, ως το πιο κομβικό κομμάτι του αγώνα.

Άσχημο ήταν το ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της Κέρκυρας, με τους Νησιώτες να ηττώνται με 3-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του τα πήγε καλά στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε, αλλά η άμεση ισοφάριση των κυανέρυθρων με την έναρξη τυ δευτέρους μέρους άλλαξε την ψυχολογία των ομάδων.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδια για εμάς. Ξέραμε που ήρθαμε να παίξουμε, κόντρα σε μία ομάδα με ποιότητα. Είχαμε καλό αμυντικό πλάνο στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ στο τέλος του ημίχρονο. Στα κλάσματα δευτερολέπτων στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε το γκολ. Και μετά δεχτήκαμε και το δεύτερο. Μετά βγήκαμε μπροστά να ισοφαρίσουμε. Στο τρίτο γκολ του Πανιωνίου τελείωσε το ματς. Κρατάμε την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Είχαμε καλή συμπεριφορά στο πρώτο ημίχρονο. Εγιναν κάποιες προσθήκες στην ομάδα και με την επιστροφή του Τουράμ θα χτυπήσουμε τα παιχνίδια που θέλουμε για τον στόχο μας», είπε αρχικά ο τεχνικός των Φαιάκων μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη.
Έπειτα αναφέρθηκε στην γρήγορα ισοφάριση του Πανιωνίου. «Σε 48 δευτερόλεπτα δεχτήκαμε το 1-1. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Είχαμε μακριά τον αντίπαλο παίκτη και ο Μασούρας μπόρεσε να σκοράρει. Δεν καταφέραμε να κόψουμε την ανάπτυξη του παιχνιδιού του Πανιωνίου και δεν κόψαμε τον Μασούρα. Γύρισε ανάποδα η ψυχολογία εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ