Σενάριο για Μλαντένοβιτς και Παναθηναϊκό

Σενάριο για Μλαντένοβιτς και Παναθηναϊκό

Στη λίστα του Τσάβι Ρόκα και του Παναθηναϊκό για «αντί-Ινσούα» φέρεται να βρίσκεται ο αριστερός μπακ της Λέχια Γκντανσκ, Φιλίπ Μλαντένοβιτς.

Η ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του Παναθηναϊκού, είναι ένα από τα βασικά «ζητούμενα» για τους «πράσινους» το εφετινό καλοκαίρι, δεδομένου ότι όλα δείχνουν πως δύσκολα θα συνεχίσει ο Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει αρχίσει εδώ κι ένα τρίμηνο να προετοιμάζει λίστα με υποψήφιους, αριστερούς μπακ που θα μπορούσαν να απασχολήσουν το τριφύλλι εν όψει της επόμενης σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Καταλανός άρχισε να «ψάχνεται» από τα μέσα Ιανουαρίου, όταν ήταν σε πλήρη εξέλιξη οι συζητήσεις με την Αλ Ουάχντα των Η.Α.Ε., για την αγορά του 29χρονου Αργεντινού μπακ.

Εκείνη την περίοδο ο 45χρονος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε ασχοληθεί αρκετά με την περίπτωση του Ισπανού αριστερού μπακ Φρανθίσκο Βαρέλα της πορτογαλικής Μπελενένσες, θέλοντας να είναι έτοιμος, εάν ο «Πότσο» έφευγε τελικά για τα Εμιράτα. Ο Ινσούα ωστόσο έμεινε τελικά στην Αθήνα, για να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι», όμως από τη στιγμή που δεν βρίσκεται η «χρυσή τομή» στο οικονομικό με τους «πράσινους» για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, ο Ρόκα είναι… αναγκασμένος να προετοιμαστεί ακόμα πιο έντονα για την «επόμενη μέρα».

Ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν στον Καταλανό τεχνικό διευθυντή στα μέσα Μαρτίου φέρεται να είναι κι ο διεθνής Σέρβος αριστερός μπακ της Λέχια Γκντανσκ, Φιλίπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την πολωνική ομάδα.

Ο 28χρονος Μλαντένοβιτς έγινε βασικό στέλεχος της εθνικής Σερβίας στα τελευταία προκριματικά παιχνίδια του Euro 2020, ενώ την τελευταία διετία είναι μέσα στο top-3 των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες ασίστ στο πρωτάθλημα Πολωνίας, καταγράφοντας 8 πέρσι (σε 35 ματς) και 6 φέτος (μέχρι την 26η αγωνιστική όταν διεκόπη η Λίγκα).

Σε 83 αγώνες με τη Λέχια από τον Ιανουάριο του 2018, μετράει συνολικά 3 γκολ και 16 ασίστ, όντας στις καλύτερες ενδεκάδες της πολωνικής Ekstraklasa, ενώ έχει περάσει ακόμα από Ερυθρό Αστέρα, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Κολωνία και Σταντάρ Λιέγης. Το καλοκαίρι του 2017 (όταν αγωνιζόταν στη Σταντάρ Λιέγης) ο 28χρονος μπακ βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» επέλεξαν τελικά τον Κροάτη Μίσιτς, ο οποίος κέρδισε στο… νήμα, τόσο τον Ισπανό Ιμπάνιες, όσο και τον Μλαντένοβιτς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ