Ναμπί: «Ευχαριστώ το ιατρικό προσωπικό για τη βοήθειά του, μείνετε στα σπίτια σας» (vid)

Ναμπί: «Ευχαριστώ το ιατρικό προσωπικό για τη βοήθειά του, μείνετε στα σπίτια σας» (vid)

Ο Ναμπί ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ζήτησε από όλους να παραμείνουν στο σπίτι τους για να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Το δικό του μήνυμα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που παλεύουν καθημερινά κόντρα στον κορωνοϊό, έστειλε ο Αντίλ Ναμπί.

Ο άσος του ΟΦΗ ευχαρίστησε τους αληθινούς ήρωες, που δίνουν τη δική τους μάχη απέναντι στον Covid-19 και ζήτησε από όλους να παραμείνουν στο σπίτι τους για να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

«Γεια σε όλους! Είμαι ο Αντίλ Ναμπί. Θα ήθελα ευχαριστήσω όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία, που μας βοηθά και μας προστατεύει καθημερινά σε όλον τον κόσμο. Θα ήθελα να επαναλάβω αυτό που λένε οι κυβερνήσεις σε όλες τις χώρες: Μείνετε στα σπίτια σας. Μείνετε ασφαλείς. Προστατέψτε όσους είναι στα νοσοκομεία, τους εαυτούς σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εύχομαι σύντομα να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας. Ας προσευχόμαστε για αυτούς που έχουν επηρεαστεί, αυτούς που ξαφνικά έχασαν τη ζωή τους. Μείνετε ασφαλείς! Μείνετε σπίτι! Θα τα πούμε σύντομα», ήταν τα λόγια του Ναμπί.

Το μήνυμα του Adil Nabi σε γιατρούς και νοσηλευτές

Ο Adil Nabi γυμνάζεται σπίτι και λέει το δικό του "ευχαριστώ" σε γιατρούς και νοσηλευτές."Γεια σε όλους! Είμαι ο Αντίλ Ναμπί. Θα ήθελα ευχαριστήσω όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία, που μας βοηθά και μας προστατεύει καθημερινά σε όλον τον κόσμο. Θα ήθελα να επαναλάβω αυτό που λένε οι κυβερνήσεις σε όλες τις χώρες: Μείνετε στα σπίτια σας. Μείνετε ασφαλείς. Προστατέψτε όσους είναι στα νοσοκομεία, τους εαυτούς σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.Εύχομαι σύντομα να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας. Ας προσευχόμαστε για αυτούς που έχουν επηρεαστεί, αυτούς που ξαφνικά έχασαν τη ζωή τους.Μείνετε ασφαλείς! Μείνετε σπίτι! Θα τα πούμε σύντομα"!#menoumespiti #stayhome #staysafe #oficrete #oficretefc @Τράπεζα Πειραιώς

Δημοσιεύτηκε από OFI Crete F.C. στις Τρίτη, 21 Απριλίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ