Παναθηναϊκός : Σφήνα της Οσμάνλισπορ για Μολέδο

Παναθηναϊκός : Σφήνα της Οσμάνλισπορ για Μολέδο

Η Οσμάνλισπορ έχει κάνει πολύ καλή πρόταση στον Βραζιλιάνο αμυντικό του Παναθηναϊκού, δίνοντας διετές συμβόλαιο στον παίκτη με αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ.

Γερό μπάσιμο στην υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο έχει κάνει τις τελευταίες ώρες η Οσμάνλισπορ με τις πληροφορίες ν΄ αναφέρουν πως η τουρκική ομάδα έχει καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση στον Βραζιλιάνο στόπερ. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Οσμάνλισπορ δίνει διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 30χρονο αμυντικό των πράσινων και το αξιοσημείωτο είναι φυσικά το ποσό που προσφέρουν στον παίκτη οι Τούρκοι. Το ρεπορτάζ λοιπόν αναφέρει πως ο τουρκικός σύλλογος προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ στον Μολέδο για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια εξαιρετική πρόταση από την τουρκική ομάδα και το ερώτημα πλέον είναι τι θα κάνει ο Βραζιλιάνος. Το σίγουρο είναι πως αυτή η προσφορά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού και όλοι περιμένουν τις εξελίξεις.

Θυμίζουμε ότι πρόταση για την απόκτηση του Μολέδο έχει κάνει ο ΠΑΟΚ αλλά και η Ιντερνασιονάλ κι αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του λατινοαμερικάνου κεντρικού αμυντικού. Ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να προτιμά την επιστροφή του στη Βραζιλία αλλά έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα όλα είναι πιθανά, ειδικά μετά τις σημαντικές πληροφορίες για την εντυπωσιακή πρόταση της Οσμάνλισπορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ