Ο Ρόκα ψάχνει αριστερό μπακ και περιμένει τον Αλαφούζο για Ινσούα

Ο Ρόκα ψάχνει αριστερό μπακ και περιμένει τον Αλαφούζο για Ινσούα

Ο Τσάβι Ρόκα έχει ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις με περιπτώσεις παικτών που θα καλύψουν το κενό του Ινσούα, αν ο τελευταίος αποχωρήσει. Αλλά η διάθεση του Γιάννη Αλαφούζου για τον Αργεντινό ίσως κρίνει την υπόθεση.

Το θέμα του Εμανουέλ Ινσούα κυριαρχεί στην – όποια – επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Κυρίως γιατί ο Αργεντινός βρίσκεται στο στόχαστρο και των υπολοίπων μεγάλων ομάδων της Ελλάδας, οι οποίες είτε έχουν προχωρήσει σε πρόταση, είτε τον έχουν ψηλά στη λίστα τους και επεξεργάζονται τα τελικά τους σχέδια.

Στον Παναθηναϊκό δεν είχαν πολλές ελπίδες παραμονής του Αργεντινού, ο οποίος ζητούσε ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει σχεδόν τα διπλάσια χρήματα που έπαιρνε έως τώρα, όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Και τα άλλαξε ο κορωνοϊός. Ο Ινσούα γνωρίζει, πια, πως δύσκολα θα βρει αυτά τα λεφτά που ζητάει σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα.

Εκτός αυτού, προτεραιότητά του είναι η οικογένειά του και η αντίδραση της Ελλάδας στην έξαρση της πανδημίας τον κάνει να θέλει περισσότερο την παραμονή του στη χώρα μας. Με οποιαδήποτε φανέλα και αν συμβεί αυτό.

Ο Τσάβι Ρόκα, πάντως, αναζητεί στην αγορά αριστερό μπακ τους τελευταίους τρεις μήνες, από τότε δηλαδή που ο Ινσούα έμοιαζε να βρίσκεται και με τα δύο πόδια εκτός Παναθηναϊκού. Και ήδη ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει προχωρήσει 1-2 υποθέσεις, έχοντας ωστόσο έναν… αστερίσκο. Και μεταφέροντας στους ατζέντηδες ότι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο στην υπόθεση του Ινσούα.

Επί της ουσίας, ο Ρόκα περιμένει να δει τι θα κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού έχει… αδυναμία στον Αργεντινό μπακ και πριν την διακοπή του κορωνοϊού σκόπευε να συναντηθεί κατ’ ιδίαν μαζί του για να τον πείσει να παραμείνει. Μια τέτοια συνάντηση επιδιώκει και ο ίδιος ο Ινσούα. Χωρίς… μεσάζοντες. Απευθείας με τον Αλαφούζο.

Αν δείξει διάθεση ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού να τα πει από κοντά με τον Ινσούα, τότε ίσως και να υπάρξει ανατροπή δεδομένων μιας υπόθεσης που ήδη πάντως βρίσκεται σε καλύτερο σημείο σε σχέση με το παρελθόν. Και μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο οριστικά, ο Ρόκα θα κρατάει… παγωμένες όλες τις υποθέσεις που έχει προχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ