ΑΕΚ: Κερδίζει έδαφος η Ριζούπολη για τη νέα σεζόν

ΑΕΚ: Κερδίζει έδαφος η Ριζούπολη για τη νέα σεζόν

Σε περίπτωση που υπάρξουν περιορισμοί ή κεκλεισμένων των θυρών αγώνες την επόμενη σεζόν, τότε η Ριζούπολη πιθανότατα θα αποτελέσει την έδρα της ΑΕΚ.

Σοβαρά σκέφτονται πλέον στην ΑΕΚ το ενδεχόμενο να μην αγωνίζονται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την επόμενη σεζόν, λόγω του κορωνοϊού και από τη στιγμή που η πανδημία μπορεί να επιφέρει αποφάσεις για κεκλεισμένων των θυρών αγώνες ή για περιορισμό του κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Ένωση έχουν αρχίσει τις σκέψεις για να αλλάξουν έδρα την νέα σεζόν με τη Ριζούπολη να είναι το μεγάλο φαβορί.

Στην ομάδα γνωρίζουν ότι θα πρέπει να μειωθούν τα έξοδα που έχουν σχέση με το γήπεδο, όπως ενοικίαση και συντήρηση του, κάτι εξαιρετικά σημαντικό από την στιγμή που τα έσοδα από τα διαρκείας είτε δεν θα υπάρχουν, είτε θα είναι εξαιρετικά μειωμένα λόγω περιορισμών.

Ένας από τους υπέρμαχους της επιστροφής της Ριζούπολης σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα είναι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης καθώς επιθυμεί την παρουσία της ομάδας σε μια περιοχή κοντά στη Νέα Φιλαδέλφεια την τελευταία χρονιά πριν την είσοδο στο νέο γήπεδο, την Αγιά Σοφιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ