Ασράφ Μπενσαρκί: Ενας ζογκλέρ για τον Ολυμπιακό (vids)

Ασράφ Μπενσαρκί: Ενας ζογκλέρ για τον Ολυμπιακό (vids)

Οι Γάλλοι βάζουν τον Ασράφ Μπενσαρκί στην κουβέντα για τον Ολυμπιακό και to10.gr παρουσιάζει τον εντυπωσιακό Μαροκινό αριστερό εξτρέμ.

Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί στην Ελλάδα. Αλλά ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις μεταγραφικές αναζητήσεις του, με βλέμμα στην επόμενη σεζόν. Κάνοντας την προετοιμασία του για τις επιλογές που πρέπει να κάνει. Με τους Ερυθρόλευκους να έχουν δείξει ότι βρίσκουν ποδοσφαιριστές από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Με το όνομα του Ασράφ Μπενσαρκί, να μπαίνει από τους Γάλλους στην κουβέντα για πιθανή μεταγραφή στο Μεγάλο Λιμάνι.

Η γαλλική ιστοσελίδα footmercato.net, έβαλε στη μεταγραφική εξίσωση του Ολυμπιακού τον 25χρονο (24/09/1994) αριστερό εξτρέμ της αιγυπτιακής Ζάμαλεκ. Με τους Ερυθρόλευκους να είναι μόνο μία από τις ομάδες που φέρεται να έχουν στη λίστα τους τον διεθνή Μαρικινό μεσοεπιθετικό. Με τους Γάλλους να υποστηρίζουν ότι με τις εμφανίσεις του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και από Μονπελιέ, Νις, Στρασμπούρ, Τραμπζονσπόρ και Σταντάρ Λιέγης.

Τι έχει κάνει ο Μπενσαρκί με την ομάδα της Αιγύπτου; Τη φετινή χρονιά έχει 21 παιχνίδια, 9 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Επιπλέον, οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του Super Cup Αφρικής και του Super Cup Αιγύπτου, ενώ κέρδισε  μόνιμη θέση στις κλήσεις της εθνικής Μαρόκου.

Ο Μπενσαρκί δεν είναι ελεύθερος. Εχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 με την ομάδα του Καΐρου, η οποία δεν έχει χαμηλές απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει. Εξάλλου μόλις το περασμένο καλοκαίρι οι Αιγύπτιοι πλήρωσαν 2.000.000 € στην Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία για να τον κάνουν δικό τους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είχε πληρώσει 5.000.000 το 2017 για να τον αποκτήσει από τη Μαροκινή Γουιντάντ Καζαμπλάνκα, με την οποία ο Μπενσαρκί είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Μαρόκου, αλλά και το Champions League Αφρικής και είχε συμπεριληφθεί στην καλύτερη ομάδα της αφρικανικής ηπείρου!

Ο Μπενσαρκί αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά κυρίως ως αριστερός εξτρέμ. Πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός για έναν χρόνο στη γαλλική Λανς, έχοντας 24 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ. Αξίζει να αναφέρουμε κλείνοντας, ότι όπως και στον υπόλοιπο πλανήτη έτσι και στην Αίγυπτο και συνολικά στην Αφρική το ποδόσφαιρο έχει διακοπεί.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΡΑΦ ΜΠΕΝΣΑΡΚΙ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ