Παναθηναϊκός : Χωρίς Μολέδο ενόψει Πλατανιά

Παναθηναϊκός : Χωρίς Μολέδο ενόψει Πλατανιά

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί δίχως τον Ροντρίγκο Μολέδο στο αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague. Ο Βραζιλιάνος στόπερ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους με την αποχώρησή του να είναι θέμα ωρών ή ημερών. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Κουλιμπαλί παρά το γεγονός ότι και εκείνος φέρεται να […]

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί δίχως τον Ροντρίγκο Μολέδο στο αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague. Ο Βραζιλιάνος στόπερ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους με την αποχώρησή του να είναι θέμα ωρών ή ημερών. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Κουλιμπαλί παρά το γεγονός ότι και εκείνος φέρεται να βρίσκεται κοντά στην έξοδό του από τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του τριφυλλιού περιλάμβανε προπόνηση, κορόιδο και παιχνίδι με περιορισμούς. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Κότσαρης ενώ απουσίασαν οι Λουτσιάνο, Καμπέσας.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για το ματς με τον Πλατανιά.

Αυτοί είναι οι εξής: Βλαχοδήμος, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Στάικος, Τζανδάρης, Δώνης, Κουντουριώτης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ