Χασάν: «Ο Ολυμπιακός μίλησε με τον ατζέντη μου, θέλουν να με κρατήσουν»

Χασάν: «Ο Ολυμπιακός μίλησε με τον ατζέντη μου, θέλουν να με κρατήσουν»

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε στην πατρίδα του για το μέλλον του και αποκάλυψε ότι οι Ερυθρόλευκοι συζητούν με τον ατζέντη του για να παραμείνει στην ομάδα.

Στην αποκάλυψη ότι ο Ολυμπιακός μίλησε με τον ατζέντη του για να παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από την Μπράγκα, προχώρησε ο Αχμέντ Χασάν, μιλώντας στην πατρίδα του.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός μάλιστα ανέφερε ότι η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την Μπράγκα αγγίζει τα 2.5 εκατ. ευρώ, ενώ δήλωσε ότι τη δεδομένη στιγμή δεν ασχολείται με τα μεταγραφικά σενάρια και είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα, θέτοντας ως πρώτο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Χασάν στις δηλώσεις του ανέφερε ότι έχει δεχθεί επίσης πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

«Έχω δεχτεί μια πρόταση, από ένα εκ των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης! Παράλληλα, όμως, υπάρχει μια ρήτρα στο συμβόλαιο μου, που… λέει πως με 2.500.000 ευρώ, μπορώ να πάρω κανονική μεταγραφή από την Μπράγκα στον Ολυμπιακό.

Δεν ξέρω ακόμα για το μέλλον μου στον Ολυμπιακό, γιατί οι αγωνιστικές δραστηριότητες έχουν… παγώσει, αλλά σε περίπτωση που η δράση επιστρέψει, θα υπάρξουν συζητήσεις… Υπάρχει, πάντως, ενδιαφέρον από το κλαμπ για να με κρατήσει και μίλησαν με τον ατζέντη μου. Δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση.

Αυτή την στιγμή θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας, του Ολυμπιακού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ