Αρης: Τα συλλυπητήρια για τον Παναγιώτη Κεραμιδά

Αρης: Τα συλλυπητήρια για τον Παναγιώτη Κεραμιδά

Όλος ο Άρης εξέφρασε την οδύνη του για τον χαμό του προέδρου του συνδέσμου των Ιερολοχιτών.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Άρη με τον θάνατο του Παναγιώτη Κεραμιδά.

Ο πρώην πρόεδρος του συνδέσμου των Ιερολοχιτών «έφυγε» από τη ζωή μετά από ρήξη ανευρύσματος και η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο (23/04) Πέμπτη στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στις Συκιές.

Τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του έστειλαν πολλά τμήματα των κίτρινων, όπως η ΠΑΕ:

«Θερμά συλλυπητήρια από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην οικογένεια του Παναγιώτη Κεραμιδά, που «έφυγε» από τη ζωή. Ο Παναγιώτης Κεραμιδάς είχε διατελέσει για πολλά χρόνια πρόεδρος των ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Το μήνυμα της ΚΑΕ:

«Τα πιο θερμά συλλυπητήρια από την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ στην οικογένεια και στους οικείους του Παναγιώτη Κεραμιδά, που «έφυγε» από τη ζωή. Ο Παναγιώτης Κεραμιδάς υπήρξε Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» και είχε σημαντική προσφορά στο οπαδικό κίνημα του συλλόγου. Θα είναι για πάντα ζωντανός στο μυαλό και την καρδιά μας…».

Τα συλλυπητήρια του Ερασιτέχνη:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την οδύνη του για το θάνατο του πρώην προέδρου του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΡΗ “Ιερολοχίτες”, Παναγιώτη Κεραμιδά. Ο Παναγιώτης Κεραμιδάς είχε υποστεί ρήξη ανευρύσματος τον Φεβρουάριο και δυστυχώς έχασε τη μάχη. Η οικογένεια του ΑΡΗ έχασε ένα μέλος της το οποίο πρόσφερε πολλά στο οπαδικό κίνημα του συλλόγου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ