Άρης: Ο ΑΠΟΕΛ έρχεται με πρόταση για τον Ρόουζ

Άρης: Ο ΑΠΟΕΛ έρχεται με πρόταση για τον Ρόουζ

Έτοιμος να καταθέσει πρόταση στον Άρη για τον Λίντσεϊ Ρόουζ είναι ο ΑΠΟΕΛ, με τη ρήτρα να είναι στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Την περίπτωση του Λίντσεϊ Ρόουζ του Άρη εξετάζει, και μάλιστα πολύ σοβαρά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Κύπρο, ο Γάλλος αμυντικός έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του Έλληνα προπονητή, ωστόσο η ρήτρα του με τους Θεσσαλονικείς είναι μεγάλη. Και συγκεκριμένα στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Όπως λένε, πάντως, τα ρεπορτάζ στην Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να φτάσει σε αυτό το νούμερο και θα κάνει πρόταση με λιγότερα χρήματα, ελπίζοντας να αποσπάσει τη συγκατάθεση του Άρη.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Άρης είχε απορρίψει πρόταση από την Τουρκία για τον Ρόουζ τον περασμένο Ιανουάριο, μια πρόταση που είχε φτάσει τα 600.000 ευρώ. Και έχει διαμηνύσει πως δεν… πέφτει κάτω απ’ αυτό το ποσό. Δεν αποκλείεται, πάντως, στην έκβαση της υπόθεσης να παίξουν ρόλο και οι καλές σχέσεις του Καρυπίδη με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ