«Ο Ολυμπιακός στο κόλπο για τον Ζίβκοβιτς»

«Ο Ολυμπιακός στο κόλπο για τον Ζίβκοβιτς»

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σέρβο εξτρέμ της Μπενφίκα, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την πορτογαλική ομάδα, που είναι διαθετειμένη να τον αφήσει ακόμα και ελεύθερο.

Στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο επιστρέφει για μια ακόμα φορά το όνομα του μεσοεπιθετικού της Μπενφίκα, Αντριγια Ζίβκοβιτς.

Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην Πορτογαλία, οι Ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μαρτίνς ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σέρβου άσου. Ο 23χρονος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά μπορεί να καλύψει με την ίδια ευκολία τόσο στο δεξί άκρο όσο και τη θέση πίσω από τον επιθετικό.  Οι Πορτογάλοι σε σημερινά τους δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Αετοί της Λισαβόνας ψάχνουν να βρουν τρόπο για να απαλλαγούν από τον διεθνή εξτρέμ, λόγω του υψηλού συμβολαίου που έχει και του μικρού χρόνου συμμετοχής.

«Ο Ζίβκοβιτς κοστίζει στην Μπενφίκα περίπου 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο και οι Αετοί θέλουν να απαλλαγούν από τον 23χρονο εξτρέμ, καθώς το κόστος είναι δυσβάστακτο για έναν παίκτη που έχει τόσο μικρό χρόνο συμμετοχής. Φέτος, ο Σέρβος αγωνίστηκε μόλις για 62 λεπτά και δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι Πορτογάλοι.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι η διοίκηση της Μπενφίκα το αμέσως επόμενο διάστημα θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει και πάλι με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Ζίβκοβιτς να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι, παρότι το συμβόλαιό του λήγει το 2021. Μάλιστα, αναφέρουν ότι οι Αετοί πριν από λίγο καιρό του είχαν προτείνει να πάρει το μισό συμβόλαιο και να αποχωρήσει, αλλά η πρότασή τους δεν έγινε δεκτή από την πλευρά του Σέρβου, ο οποίος πατάει πάνω στο συμβόλαιο που έχει με την πορτογαλική ομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο συμβόλαιο της Μπενφίκα με τον Ζίβκοβιτς υπάρχει ρήτρα ύψους 60 εκατ. ευρώ, παρότι η πορτογαλική ομάδα τον απέκτησε σαν ελεύθερο το 2016 από την Παρτιζάν. Συνολικά την τετραετία που βρίσκεται στην Λισαβόνα ο διεθνής άσος έχει πραγματοποιήσει 85 συμμετοχές με 4 γκολ και 24 ασίστ. Οι Αετοί ψάχνουν εναγωνίως τρόπο για να βρουν τη «χρυσή τομή» για την αποχώρηση του Σέρβου, με τους Πορτογάλους να βάζουν στο κόλπο για την απόκτησή του τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, η Μπενφίκα δεν θα είχε πρόβλημα να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη για να πάει σε όποια ομάδα ο ίδιος επιθυμεί, χωρίς να πάρουν χρήματα. Κάτι τέτοιο μάλιστα του είχαν προτείνει πριν από λίγο καιρό, σε συνδυασμό με την καταβολή του μισού συμβολαίου ήτοι περίπου 3 εκατ. ευρώ, αλλά ο Ζίβκοβιτς είχε αρνηθεί και είχε παραμείνει στην ομάδα.

Δείτε τον εν δράσει

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ