«Κρατάει τον Γκασπάρ ο Ολυμπιακός»

«Κρατάει τον Γκασπάρ ο Ολυμπιακός»

Στην Πορτογαλία γράφουν ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τον Μπρούνο Γκασπάρ και το καλοκαίρι θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς και θα τον αποκτήσουν από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στο τέλος του περασμένου καλοκαιριού ο Ολυμπιακός απέκτησε ως δανεικό από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον Μπρούνο Γκασπάρ για να έχει μια ακόμα λύση στα άκρα της άμυνας. Ο Πορτογάλος μπακ μέχρι τη διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού, αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια.

Ο Ιβηρας έχει βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην εξαιρετική σεζόν του Ολυμπιακού, με τους Πορτογάλους το βράδυ της Πέμπτης να γράφουν ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κρατήσουν τον Γκασπάρ και μετά το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του. Οι συμπατριώτες του και συγκεκριμένα η Record παρουσιάζει τους Πειραιώτες έτοιμους να πληρώσουν το 1 εκατ. ευρώ, που προβλέπει η οψιόν αγοράς στη συμφωνία που έκαναν οι δύο σύλλογοι το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Record, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει ο συμπατριώτης του στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι και θεωρεί ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Απομένει να φανεί εάν τα ρεπορτάζ των Πορτογάλων έχουν βάση και αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του Μπρούνο Γκασπάρ από την Σπόρτινγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ