ΠΑΟΚ: Σφιντέρσκι και Στοχ έφαγαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση από την αστυνομία

ΠΑΟΚ: Σφιντέρσκι και Στοχ έφαγαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση από την αστυνομία

Δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ από την αστυνομία.

Για τρέξιμο αλλά χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά βγήκαν οι Κάρολ Σβιντέρσκι και Μίροσλαβ Στοχ με αποτέλεσμα να τους επιβληθεί πρόστιμο από την αστυνομία που τους υπέβαλε σε έλεγχο.

Το γεγονός αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Σλοβακία ο Στοχ που παραδέχτηκε ότι ο ίδιος είχε ξεχάσει να στείλει το μήνυμα αλλά δεν είχε ούτε τα απαραίτητα έγγραφα μαζί του ενώ ο συμπαίκτης του δεν είχε μαζί του την ταυτότητα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στοχ:

«Ο διάδρομος που χρησιμοποιώ στο σπίτι έσπασε και λόγω Πάσχα, δεν υπήρχε η δυνατότητα να έρθει τεχνικός για να τον επιδιορθώσει.

Έτσι αποφάσισα μαζί με τον Πολωνό συμπαίκτη μου στον ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι να βγούμε για τρέξιμο και να ακολουθήσουμε μια μεγάλη διαδρομή στην πόλη στην παραλία, δίπλα στη θάλασσα. Είχα όμως ξεχάσει να στείλω το απαραίτητο μήνυμα για την άδεια μετακίνησης και ούτε είχα μαζί μου το διαβατήριο μου.

Ο Σβιντέρσκι είχε στείλει κανονικά το μήνυμα, ωστόσο δεν είχε μαζί του την ταυτότητα του. Εκείνη την ημέρα μας σταμάτησαν για έλεγχοι οι αστυνομικοί. Μας επέβαλαν πρόστιμο και μας ζήτησαν να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί την επόμενη φορά. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε κανείς εκεί τριγύρω και πως μόλις είχαμε τελειώσει την προπόνηση μας».

Επιπλέον, μίλησε και για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Στην περίπτωσή μου είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι θα συμβεί. Ένιωσα κάποια στιγμή ότι δεν ήμουν στα σχέδια του προπονητή. Λυπάμαι γι’ αυτό, αλλά η πραγματικότητα είναι έτσι. Φυσικά, το σέβομαι. Θα δούμε τι θα φέρνουν οι επόμενοι μήνες. Αλλά η τρέχουσα κατάσταση απέχει πολύ από την ιδανική και θα ήθελα να μπορέσω να λύσω αυτά τα προβλήματα το καλοκαίρι…».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ