Η «τρελή» σεζόν δείχνει τον δρόμο για τον Μαρτίνς

Η «τρελή» σεζόν δείχνει τον δρόμο για τον Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Μαρτίνς, ο Μαρτίνς θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, ο κορωνοϊός... βοηθάει, αλλά πρώτα να «πέσουν» υπογραφές...

Είναι το βασικό θέμα που απασχολεί τον Ολυμπιακό. Και θα λυθεί σύντομα. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συμβόλαιο έως τι 30 Ιουνίου, ωστόσο από τη στιγμή που η σεζόν παρατείνεται και το ποδόσφαιρο συνεχίζεται έως τον Αύγουστο, τα πράγματα δείχνουν να οδηγούνται μόνα τους στον δρόμο που όλοι επιθυμούν. Και αυτός δεν είναι άλλος από την παραμονή του Πορτογάλου στον Πειραιά. Μια εξέλιξη που την επιθυμούν και οι δύο πλευρές.

Το συμπέρασμα που ανάγεται από τα δεδομένα της σεζόν, διότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση, είτε από την πλευρά του προπονητή είτε από εκείνη του Ολυμπιακού για το θέμα, είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι και ο Μαρτίνς θα συμπορευτούν για ακόμη έναν χρόνο και θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Με όρους που να καλύπτουν και τις δύο πλευρές. Εξάλλου, μόνο έτσι θα μπορούσε να επιτευχθεί μια τέτοια συμφωνία.

Βλέπετε, αυτή τη στιγμή, με τη σεζόν ουσιαστικά να μην τελειώνει και να αρχίζουν οι υποχρεώσεις της περιόδου 2020-21 αμέσως μόλις τελειώσουν αυτές τις σεζόν 2019-20, κανείς δεν έχει τον χρόνο ή τις επιλογές να βρει «εναλλακτικές» ή να μπει σε διαδικασία ρίσκου. Χωρίς σε καμία περίπτωση αυτό να σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός και Μαρτίνς έχουν… δεύτερες σκέψεις για τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Τουναντίον. Και οι δύο επιθυμούν τη συμπόρευση.

Η κοινή πορεία Ολυμπιακού και Μαρτίνς, εξάλλου, έχει γεννήσει επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Διότι μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να έχασαν πέρυσι ένα «σημαδεμένο» πρωτάθλημα… όπως το έχασαν, αλλά το ρόστερ αναδομήθηκε, αναδείχθηκαν παίκτες και πρωταγωνιστές πρώτης γραμμής, δημιουργήθηκαν υπεραξίες εκατομμυρίων. Οι Ερυθρόλευκοι έγιναν πάλι η καλύτερη ομάδα της χώρας, έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο από όλους τους αντιπάλους τους, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση φίλων και αντιπάλων.

Ο Μαρτίνς έχει μιλήσει πολλάκις για τη λέξη «χαρά». Όταν ο ίδιος αισθάνεται χαρούμενος σε ένα μέρος, μια ομάδα και αισθάνεται ότι τον θέλουν, δεν κάνει σχέδια αποχώρησης. Αντιθέτως, προτιμάει να κάνει μακροχρόνια σχέδια.

Για να είμαστε ακριβείς, ωστόσο, θα πρέπει να επαναλάβουμε ότι έως ότου υπάρξει η τελική συνάντηση μεταξύ του Ολυμπιακού και του Μαρτίνς, τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο. Κι ας παρουσιάζονται οι Πορτογάλοι σχεδόν βέβαιοι για τη συνέχιση της συνεργασίας. Διότι είναι σαφές ότι εκκρεμεί μία διαπραγμάτευση. Και οι διαπραγματεύσεις δεν πηγαίνουν πάντα όπως τις έχεις υπολογίσει ή θέλεις.

Ο Ολυμπιακός δεδομένα θέλει να διατηρήσει στον πάγκο του τον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος επίσης είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά. Οι συνθήκες της σεζόν έχουν διαμορφωθεί με τέτοιον τρόπο που «βολεύουν» την παραμονή, αλλά αυτό που έχει σημασία πάντα είναι να πέσουν υπογραφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ