Ριβάλντο: «Γκολ, προσωπικές επιτυχίες και τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Ριβάλντο: «Γκολ, προσωπικές επιτυχίες και τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Ο Ριβάλντο τόνισε σε δηλώσεις του ότι είχε αρκετές προτάσεις πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό, ενώ έκανε ειδική αναφορά στις επιτυχίες του με τους Πειραιώτες.

Ο Ριβάλντο μίλησε για τις προτάσεις που είχε στα χέρια του πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό και θυμήθηκε όσα πέτυχε στην Ελλάδα με τους ερυθρόλευκους.

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σε ηλικία 32 ετών ήρθε στην Ελλάδα και έκανε με τους «ερυθρόλευκους» 101 συμμετοχές, ενώ πέτυχε 44 γκολ κι αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν πριν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

«Μερικά βρετανικά κλαμπ με κάλεσαν για δοκιμή, όπως η Σέλτικ και η Μπόλτον. Μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, αφού ήμουν σε καλή κατάσταση όταν έφυγα από τη Μίλαν. Δεν κατάλαβα λοιπόν γιατί μου πρότειναν κάτι τέτοιο. Τελικά είχα πολύ καλά χρόνια με τον Ολυμπιακό από το 2004 μέχρι το 2007. Έβαλα πολλά γκολ, είχα προσωπικές επιτυχίες και κατέκτησα τίτλους», υποστήριξε ο Ριβάλντο.

«Επίσης ενδιαφέρθηκε και η Ρέιντζερς εκείνο το καλοκαίρι και εκτίμησα το ενδιαφέρον τους. Ήταν δύσκολο να επιλέξω την επόμενη ομάδα μου. Μια εμπειρία στη Βρετανία θα ολοκλήρωνε την καριέρα μου στην Ευρώπη. Ίσως αυτό να ήταν κάτι που δεν πέτυχα στην καριέρα μου» πρόσθεσε.

Με τον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα (2005, 2006), ενώ ψηφίστηκε ο καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος για τις σεζόν 2006 και 2007.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ