Κούγιας σε «Σαγόνια»: «see you on Monday afternoon…»

Κούγιας σε «Σαγόνια»: «see you on Monday afternoon…»

Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Ζωγράφου και όχι μόνο προανήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας μέσω επίσημης δήλωσης.

Ο Αλέξης Κούγιας συνεχίζει τις αποκαλύψεις για τον «Σαγόνια» και τον ρόλο του σε όλες τις βρώμικες υποθέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή τη φορά, ωστόσο, αναφέρθηκε επί προσωπικού στις νέες δημοσιεύσεις του «εκτελεστικού οργάνου», εναντίον του. Αποδομώντας από την ως το τέλος όσα του προσάπτει. Αλλά και προαναγγέλλοντας νέες αποκαλύψεις για την περίφημη υπόθεση «Ζωγράφου», όπου άγνωστοι είχαν παγιδεύσει το αυτοκίνητό του. Μάλιστα, έδωσε ραντεβού για τις νέες αποκαλύψεις τη Δευτέρα…

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Ρε Σαγόνια,

Είσαι πλέον του γιατρού, όπως λέει και μια φίλη μου που παρακολουθεί τι γράφεις.

Έχεις σφυρίξει εντελώς!

Δεν μας αφήνεις να ησυχάσουμε ούτε το Σαββατοκύριακο και να χαρούμε τα παιδιά μας, τα γυμναστήρια μας που τα είχαμε ξεχάσει, το ποδήλατα μας και τον όμορφο τόπο που είναι η μόνιμη κατοικία μας, τη Βουλιαγμένη.

Γιατί γράφεις υπονοούμενα για υποθηκοφυλακεία;

Γιατί γράφεις υπονοούμενα για ελβετικές τράπεζες;

Αφού ο Νίκος ο Πατέρας, το συνεργείο και εσύ γνωρίζετε και την πιο μικρή λεπτομέρεια της προσωπικής, της επαγγελματικής και της ποδοσφαιρικής μου ζωής.

Γιατί γράφεις τη μισή αλήθεια;

Γιατί με αναγκάζεις σε τόσο δύσκολες ημέρες για τον ελληνικό λαό να αναφέρω, γιατί εσύ και όλοι αυτοί που σε βάζουν να τα γράφεις προσπαθείτε να με δυσφημίσετε για να αμυνθώ, τι έχω κερδίσει από 46 χρόνια σκληρής δουλειάς στα δικαστήρια όλου σχεδόν του κόσμου;

Γράψε λοιπόν ότι το 2007 που χώρισα από την μητέρα των παιδιών μου, για να κερδίσει τη μισή περιουσία μου, την οποία αποτιμούσε σε 50.000.000€ έκανε διάφορες καταγγελίες με τον πατέρα της και τους 5 δικηγόρους, στους οποίους έδωσε 20% ποσοστό εάν κέρδιζαν την υπόθεση (ο ένας μάλιστα ήταν ο δικηγόρος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου του φίλου σου, άρα γνωρίζεις τα πάντα) και στις καταγγελίες ανέφερε για τις καταθέσεις μου σε διάφορες τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ξεκίνησε, και λόγω της αντιπαλότητος μου με έναν Έλληνα επιχειρηματία, ένας ιδιαίτερα προκατειλημμένος εις βάρος μου φορολογικός έλεγχος από το ΣΔΟΕ και παρά το ότι όλες οι καταθέσεις μου ήταν νόμιμες και προέρχονταν από τη δουλειά μου από το 1975 μέχρι τότε που άρχισε ο έλεγχος, μου καταλογίστηκε να πληρώσω 18.900.000€ στο ελληνικό δημόσιο για αυτά τα εισοδήματα μου και συγχρόνως δεσμεύτηκε η περιουσία μου και οι τραπεζικοί λογαριασμοί μου σε όλες τις ελληνικές τράπεζες.

Όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες που διεκδικούν το δίκαιο τους προσέφυγα σε όλα τα δικαστήρια που είχα το δικαίωμα να προσφύγω για να δικαιωθώ.

Σε ένα μάλιστα από αυτά κρίθηκε εκτός από τη δική μου υπόθεση και μία ίδια υπόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όλα τα δικαστήρια του πρώτου βαθμού με δικαίωσαν και το ελληνικό δημόσιο προσέφυγε κατά όλων αυτών των αποφάσεων που με δικαίωσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου όχι σε τμήμα αλλά στην Ολομέλεια έγιναν δεκτές όλες οι νομικές και ουσιαστικές απόψεις μου και οι αναιρέσεις του ελληνικού δημοσίου απερρίφθησαν.

Οι αποφάσεις αυτές του Συμβουλίου της Επικρατείας αποτελούν και νομολογία πλέον για όλους τους Έλληνες φορολογουμένους.

Η τελευταία απόφαση εξεδόθη το Δεκέμβριο του 2019 και έτσι αποδεσμεύτηκαν όλα τα ακίνητα μου και όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί μου, με τελευταίον έναν του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που θα αποδεσμευθεί τις επόμενες ημέρες.

Μη γράφεις λοιπόν ανοησίες και αφήνεις υπονοούμενα για υποθηκοφυλακεία και ελβετικές τράπεζες, νομίζοντας ότι θα με εκβιάσεις και θα κλείσω το στόμα μου γι αυτά που αποκαλύπτω κάθε μέρα για σένα και τι συμμετοχή είχες στη δημιουργία όλων αυτών των υποθέσεων ,που δήθεν λοιπόν αποκάλυπτες στις εκπομπές σου.

Τα γνωρίζεις όλα και σκοπίμως παραποιείς την αλήθεια για να με συκοφαντήσεις και γι αυτό θα πληρώσεις.

Το Σαββατοκύριακο δεν πρόκειται να ασχοληθώ καθόλου μαζί σου και τη Δευτέρα λόγω πρωινού δικαστηρίου που έχω θα ασχοληθώ μαζί σου μετά το μεσημέρι, με τις βρωμιές που κάνατε εσύ, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Τσιακατούρας εις βάρος του Ζωγράφου, με ονοματεπώνυμα όπως πάντα.

Και μια συμβουλή: Τακτοποίησε με τον Μπαλτάκο τις εκκρεμότητες γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Κι ένα τελευταίο: Κάθε μήνα πληρώνω μόνο στην Εφορία 50.000€ κι έτσι μπορώ να σας πηγαίνω όπως λέμε και στην Πετρούπολη όλους σας «καροτσάδα»!

Καλό Σαββατοκύριακο, see you on Monday afternoon.

Υ.Γ. Από μένα τρώνε ψωμί κάθε μήνα 92 οικογένειες γι αυτό λέω κάθε μέρα ότι «τα λεφτά είναι της τράπεζας και δικά σου είναι όσα ζεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ