Σα: «Τα πρωταθλήματα πρέπει να τελειώσουν»

Σα: «Τα πρωταθλήματα πρέπει να τελειώσουν»

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάσταση στην Ελλάδα και επισήμανε ότι το καλύτερο για όλους είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Μεγάλη συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Πόρτο παραχώρησε ο Ζοσέ Σα.

Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού, ο οποίος μετακόμισε στο μεγάλο λιμάνι από τους Δράκους, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το καλύτερο για όλους θα ήταν να ολοκληρωθούν κανονικά τα πρωταθλήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία και αναβλήθηκε η δράση, προσπάθησα να πάω στην Πορτογαλία. Θα προτιμούσα να κάνω καραντίνα στο σπίτι μου.

Προσπάθησα να επιστρέψω στην Πορτογαλία, μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά δεν τα κατάφερα. Η κυβέρνηση δεν το επέτρεψε. Μείναμε τελικά εδώ. Η πεθερά μου είναι εδώ, η κουνιάδα μου κατάφερε να επιστρέψει. Τελικά ήταν καλύτερο που μείναμε.

Δεν ξέρω πώς είναι ακριβώς η κατάσταση στην Ελλάδα, να είμαι ειλικρινής, αλλά βλέπω τους αριθμούς. Η Ελλάδα δεν έπαθε μεγάλη ζημιά σε σχέση με την Πορτογαλία, όπου οι νεκροί και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξάνονται κάθε μέρα.

Όταν ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού διαγνώστηκε θετικός, κάναμε για 2-3 ώρες εξετάσεις. Μετά επιστρέψαμε σπίτια και είδαμε στις ειδήσεις ότι η πανδημία είχε εξαπλωθεί και η ποδοσφαιρική δράση έπρεπε ν’ ανασταλεί».

Για το γεγονός ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι τα παιχνίδια να πραγματοποιηθούν παίξουν κεκλεισμένων για λόγους δημόσιας υγείας: «Μου έτυχε να παίξω με τον Παναθηναϊκό κεκλεισμένων, καθώς και σε ένα άλλο ματς λόγω επεισοδίων με τον ΠΑΟΚ. Είναι άσχημο να παίζεις κεκλεισμένων, δεν έχει την ίδια αίσθηση και η ομάδα το νιώθει».

Την επιστροφή στις διοργανώσεις: «Δεν υπάρχει κάτι ακόμη. Λένε ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη, αλλά ακόμη τίποτα δεν έχει αποφασιστεί. Η αναβολή συνεχίζεται. Τα πρωταθλήματα πρέπει να τελειώσουν. Οι ομάδες χρειάζονται τα χρήματα. Εάν τελειωσουν όπως είναι τώρα, πολλές ομάδες θ’ αντιμετωπίσουν προβλήματα. Αλλά και για τους παίκτες θα είναι δύσκολο γιατί θα τελειώσει αυτή η σεζόν και θ’ αρχίσει η επόμενη χωρίς μεγάλο διάλειμμα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, περιμένουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ