ΑΕΚ: Με δίδυμο Λιβάγια – Ολιβέιρα στην «Αγιά Σοφιά»

ΑΕΚ: Με δίδυμο Λιβάγια – Ολιβέιρα στην «Αγιά Σοφιά»

Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει και τον Λιβάγια και τον Ολιβέιρα και να κάνει... ποδαρικό στην «Αγιά Σοφιά» με αυτούς τους δυο στην επίθεση.

Η ΑΕΚ βλέπει να προχωράνε με γοργούς ρυθμούς τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» και κάνει τον σχεδιασμό της ενόψει της πρώτης της σεζόν στο νέο της «σπίτι».

Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν έναν μεγάλο στόχο ενόψει του… ποδαρικού της ομάδας στο νέο της γήπεδο και αυτός είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα και ο Μάρκο Λιβάγια. Οι δυο παίκτες της ΑΕΚ έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2021, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να τους διατηρήσουν στο ρόστερ και το 2022, προκειμένου να είναι το βασικό δίδυμο στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Στόχος είναι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα λοιπόν και να μείνουν για πολλά χρόνια, αφού πρόθεση της ΑΕΚ είναι η είσοδος στο γήπεδο με αυτούς ως αιχμή του δόρατος.

Η πιθανότητα πώλησης παραμένει πάντα υπόψη, ωστόσο είναι αμφίβολο αν και λόγω των συνθηκών που δημιουργεί στο ποδόσφαιρο η πανδημία είναι εφικτό να έρθουν σοβαρές προτάσεις για τον Κροάτη και τον Πορτογάλο αυτό το καλοκαίρι. Κάτι που κάνει λίγο πιο εφικτή την παραμονή τους και μετά το καλοκαίρι του 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ