Στη FIFA ο ΠΑΟΚ κατά της Αλ Ιτιχάντ, ζητάει τα χρήματα για τον Πρίγιοβιτς!

Στη FIFA ο ΠΑΟΚ κατά της Αλ Ιτιχάντ, ζητάει τα χρήματα για τον Πρίγιοβιτς!

Οι Σαουδάραβες δεν τήρησαν τον διακανονισμό για τα οφειλόμενα από τη μεταγραφή του Πρίγιοβιτς και ο Δικέφαλος του Βορρά κατέθεσε προσφυγή στη FIFA.

Προσφυγή στη FIFA κατά της Αλ Ιτιχάντ για τη μη καταβολή των χρημάτων για τη μεταγραφή του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Οι Σαουδάραβες δεν έχουν τηρήσει το διακανονισμό για την καταβολή της ρήτρας των 10 εκατομμύριων ευρώ, τα οποία έπρεπε να δώσουν σε δόσεις στον Δικέφαλο του Βορρά για τη μεταγραφή του Σέρβου τον Ιανουάριο του 2019 και ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσιογράφος του γαλλικού Eurosport, κατέθεσε προσφυγή στη FIFA κατά της Αλ Ιτιχάντ.

«Ο ΠΑΟΚ έχει προσφύγει στην FIFA κατά της Αλ Ιτιχάντ για την μη καταβολή των χρημάτων της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς» αναφέρει η ανάρτηση του Γάλλου δημοσιογράφου, με τον ΠΑΟΚ να προχωράει στη συγκεκριμένη κίνηση, προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντά του.

Η Αλ Ιτιχάντ δεν έμεινε ικανοποιημένη από τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς και πλέον ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιό του. Πρόσφατα, μάλιστα, είχαν αναφέρει στη Σερβία ότι ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ για να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Μάλιστα, στα ρεπορτάζ τους οι Σέρβοι έγραφαν ότι η ομάδα του Βελιγραδίου περιμένει η Αλ Ιτιχάντ να αφήσει ελεύθερο τον Πρίγιοβιτς.

Οι σχέσεις του έμπειρου επιθετικού με την Αλ Ιτιχάντ δεν είναι καθόλου καλές και ο ίδιος επιθυμεί την αποχώρησή του από τον σύλλογο και την επιστροφή στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι το ποσό της οφειλής δεν έχει γίνει γνωστό και το μόνο που γνωστοποιηθεί είναι η προσφυγή του ΠΑΟΚ στη FIFA κατά των Σαουδάραβων, όπως αναφέρουν στη Γαλλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ