Οι πραγματικοί λόγοι για τον νέο πόλεμο λάσπης

Οι πραγματικοί λόγοι για τον νέο πόλεμο λάσπης

Συμβαίνει τα τελευταία 24ώρα. Αναμενόμενα. Όπως ο ήλιος που επιμένει να βγαίνει από την Ανατολή. «Υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός», «σκάνδαλο με τον Ολυμπιακό», «χάος στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό».

Κείμενα-λάσπης από βρώμικα χέρια που έχουν καταθέσει χρόνια τώρα διαπιστευτήρια.

Λίβελοι που οι ίδιοι οι συντάκτες τους μεταφράζουν στα Αγγλικά και τους περνούν έξω από τα… σύνορα, είτε μέσω των παραμάγαζων που έχουν δημιουργήσει στο διαδίκτυο αποκλειστικά για τον λόγο αυτό. Είτε μέσω ιστοσελίδων πολιτικού ενδιαφέροντος με ιδιοκτήτες… συνήθεις ύποπτους.

Μεταφράζεται λοιπόν η βρωμιά στα Αγγλικά, βγαίνει «ψηλά» σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και με τον τρόπο αυτό διοχετεύεται στη διεθνή αγορά. Σιγά μην ξέρει ο Ισπανός, ο Ιταλός, ο Άγγλος δημοσιογράφος τι πραγματικά συμβαίνει.

Εκείνος ξέρει τον Ολυμπιακό που πέρσι απέκλεισε τη Μίλαν και φέτος την Άρσεναλ. Ξέρει τον επιφανή Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι ο ιδιοκτήτης και της Νότιγχαμ Φόρεστ. Δεν μπορεί να φανταστεί ότι εμφανίστηκε μια εισηγήτρια στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ζητώντας τις μάξιμουμ ποδοσφαιρικές ποινές γιατί ένας είπε, ότι του είπε ένας άλλος, πως ένας άλλος εκνευρίστηκε με έναν άλλο, που του ζήτησε ένας άλλος, να ακούσει τον άλλο και να μην βάλει στο Καραϊσκάκη τον Πίτου Γκαρσία πριν από 5 χρόνια. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε εμείς που τους ξέρουμε, θα τους καταλάβουν εκείνοι που δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στα μέρη μας τα τελευταία χρόνια.

Δεν μπορεί κάθε ένας μακριά από εδώ να αντιληφθεί έστω τη βρωμιά ενός υπόκοσμου που απλώνει τη μπόχα της σε όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας: Είδε προ διετίας τον Ιβάν με τα πιστόλια να μπουκάρει στην Τούμπα, άκουσε πως ο ΠΑΟΚ γλίτωσε χαριστικά τον υποβιβασμό παρότι καταδικάστηκε για πολυιδιοκτησία, έμαθε πως στο ΟΑΚΑ ένας άλλος ιδιοκτήτης έπιασε τον (ξένο) διαιτητή από τα μπαλάκια. Δεν θέλει και πολύ για να τους βάλεις όλους στον ίδιο κουβά.

Δεν μπορεί να ξέρει ο Άγγλος και ο Ιταλός ότι τα κείμενα αυτά ξεκινούν από μια ιστοσελίδα που ανήκει στον ανιψιό του Ιβάν Σαββίδη, τον περίφημο σερβιτόρο Ιωάννη Καλπαζίδη. Ούτε ότι στα μέρη μας άνθρωποι που δεν έβγαλαν το λύκειο παριστάνουν τους τηλεοπτικούς δικαστές, ενώ την ίδια στιγμή ιδιοκτήτες ΠΑΕ τους κατονομάζουν ως αρχιερείς της διαπλοκής: Ανθρώπους που στήνουν αληθινές δίκες και που θα έπρεπε προ καιρού να έχουν εντοπιστεί από αληθινούς Εισαγγελείς.

Τα γράφουν λοιπόν στην Ελλάδα, τα μεταφράζουν στα Αγγλικά, τα διοχετεύουν στο εξωτερικό. Και στήνεται ένα ολόκληρο ντόμινο που επιστρέφει στα μέρη μας ως… διεθνής καταδίκη. «Λένε στην Αγγλία, στη Γαλλία, την Ισπανία, την Αργεντινή για τον Ολυμπιακό». Τι λένε; Αυτά που στέλνουν από εδώ εκείνοι που ντροπιάζουν την δημοσιογραφία.

Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να πλήξουν τους Ερυθρόλευκους και τον ιδιοκτήτη τους χρόνια τώρα. Αυτό κάνουν ξανά. Ατιμώρητοι. Για μια υπόθεση που και οι ίδιοι ξέρουν ότι δεν έχει καμία απολύτως βάση. Για ένα «επικοινωνιακό» πυροτέχνημα που δημιουργήθηκε για να συγκαλύψει το αληθινό σκάνδαλο. Εκείνο που η Νέα Δημοκρατία δεν επέτρεψε να στείλει τον ΠΑΟΚ εκεί που ανήκει έπειτα από την πολυιδιοκτησία. Στη δεύτερη κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ