Κούγιας: «Ο Ουάρντα αρνήθηκε να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ»

Κούγιας: «Ο Ουάρντα αρνήθηκε να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ»

Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας αποκάλυψε ότι ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός δεν αποδέχτηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Στην αποκάλυψε ότι ο Αμρ Ουάρντα απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο, προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας ισχυρίστηκε ότι έμαθε από τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό για αυτή την εξέλιξη και εξήγησε ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του από την 1η Ιουλίου.

Ο Ουάρντα δεσμεύεται με τον ΠΑΟΚ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2020, ενώ δεν επιθυμεί να συνεχίσει στη Λάρισα με τη μορφή δανεισμού… Η τοποθέτηση του Κούγια έχει ενδιαφέρον και μένει να φανεί εάν θα επιβεβαιωθεί από τις εξελίξεις…

Ο Κούγιας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus και ανέφερε:

«Ο Ουάρντα έχει συμβόλαιο μέχρι τα Χριστούγεννα με τον ΠΑΟΚ. Τον έκαναν πρόταση από τον ΠΑΟΚ για ανανεώσει και είπε όχι, έτσι μου είπε ο παίκτης. Από την 1η Ιουλίου μπορεί να υπογράψει όπου θέλει. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να τον πουλήσει, δεν το κατάφερε και τελικά ο Λουτσέσκου τον έδιωξε. Ο Ουάρντα δεν είχε καλή συμπεριφορά στις άλλες ομάδες, αλλά εδώ είναι υπόδειγμα, όπως και ο Κάτσε. Ο Ουάρντα δεν θέλει να μείνει στην Λάρισα και νομίζω ότι μπορεί να παίξει στο εξωτερικό και σε καλή ομάδα. Μου έχει ότι πει ότι θέλει να παίξει έξω.

Οι παίκτες που πήραμε δανεικοί από τον ΠΑΟΚ μπορούν να κάνουν την διαφορά και θα επιδιώξω να πάρω ξανά δανεικούς από τον ΠΑΟΚ, αρκεί να ταιριάζουν με την ομάδα. Ήμουν αφελής τόσα χρόνια που πάλευα και δεν έπαιρνα δανεικούς, ενώ ο Ατρόμητος, ο ΠΑΣ Γιάννενα έπαιρναν 6-7 δανεικούς. Συμπαθώ τον ΠΑΟΚ, όταν ήμουν νέος δικηγόρος δεν έχανα ματς του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει άνθρωπος που είναι από την Βόρεια Ελλάδα και να μην συμπαθεί τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι ο Μαρινάκης είναι κάτι περισσότερο από στενός φίλος μου.

Εγώ είμαι ο πρώτος που λέει ότι πρέπει να σεβόμαστε την κ. Σπανού. Οι φίλοι μου είναι ελάχιστοι στην ζωή μου. Γνωστούς έχω χιλιάδες, αλλά φίλοι μετρημένοι στα δάχτυλα των χεριών. Δεν με νοιάζει τι θα κάνει ο Μαρινάκης, εγώ θέλω να κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ. Αν ήμουν ο Μπέος και με είχε βγάλει ο Μαρινάκης από την φυλακή, δεν θα του φερόμουν έτσι. Ο Σαββίδης μου είπε ότι πρέπει να πάω σε ψυχιατρείο, αλλά ας ρωτήσετε εσείς να σας πει ποια είναι η σχέση μας. Ας το πει ο ίδιος».

Όταν ρωτήθηκε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σχολίασε: «Εμένα δεν μου έχει κάνει τίποτα. Δεν είναι… πρωθυπουργός ο Μαρινάκης. Πρωθυπουργός του ποδοσφαίρου αυτή την στιγμή είναι ο Μελισσανίδης. Με τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο ελέγχει όλους τους διαιτητές από την πρώτη εθνική μέχρι και τα τοπικά. Ο Μαρινάκης ασχολείται με το ποδόσφαιρο μέσω τρίτων, όταν με είχε πει σκουπίδι ήταν τρεις μήνες στο ποδόσφαιρο και δεν ήξερε τι γινόταν. Είχε δίκιο να πει το οτιδήποτε για μένα, μετά από ότι έγινε με τις κασέτες τότε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ