Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Ειχα πρόταση από Κίνα, αλλά δεν πήγα λόγω κορωνοϊού»

Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Ειχα πρόταση από Κίνα, αλλά δεν πήγα λόγω κορωνοϊού»

Ο διεθνής άσος τόνισε ότι οι εκπρόσωποί του διαπραγματεύτηκαν με ομάδα της Κίνας, αλλά οι συζητήσεις δεν ολοκληρώθηκαν λόγω του κορωνοιού.

Μια… ανάσα από την μετακίνησή του στην Κίνα για αγωνιστεί με τη φανέλα της Σανγκάη Σενχούα έφτασε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος όπως επισήμανε ότι η μεταγραφή του χάλασε λόγω του κορωνοϊού.

«Οι εκπρόσωποι μου διαπραγματεύτηκαν το συμβόλαιο μου, όμως λόγω του κορονοϊού που ήταν σε έξαρση εκείνο το διάστημα αποφάσισα να μην συνεχίσω εκεί την καριέρα μου», ανέφερε αρχικά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, της Σάλκε και της Λεβερκούζεν.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του, με τον Ελληνα σέντερ μπακ να τονίζει ότι στόχος του είναι να πάει σε μια ομάδα που θα νιώθει καλά. Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του με το Αμβούργο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Ο στόχος μου είναι να βρω μια νέα πρόκληση για την καριέρα μου. Το που και σε ποιο πρωτάθλημα είναι δευτερεύον. Θα πρέπει να είναι κάπου που θα νιώθω καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ