ΑΕΚ : Η κριτική των παικτών της κόντρα στον Παναιτωλικό

ΑΕΚ : Η κριτική των παικτών της κόντρα στον Παναιτωλικό

Διαβάστε την κριτική των Κιτρινόμαυρων και του Φελίπε Ουφάνο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Η επιλογή των Μπακάκη-Μπακασέτα αριστερά που βγήκε στο 100%, ο Γαλανόπουλος που ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στον ρόλο του κόφτη, το θετικό ντεμπούτο του Μασούντ και ο ορεξάτος Αραούχο. Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ και του Φελίπε Ουφάνο, που αντικατέστησε τον Μανόλο Χιμένεθ και συνεχίζει με νίκες, από to10.gr.

Τσιντώτας: Πραγματοποίησε δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις στο διάστημα της πίεσης του Παναιτωλικού και έδειξε ξανά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Βγάζοντας γενικώς σιγουριά στις αποφάσεις του.

Μπακάκης: Ανέβηκε πολύ από την πλευρά του στο πρώτο μέρος, δίνοντας πολλές βοήθειες στην ανάπτυξη της ΑΕΚ. Ενώ ήταν άψογος και ανασταλτικά, βοηθώντας έτσι τον Μπακασέτα να απελευθερωθεί.

Τσιγκρίνσκι: Καθοδήγησε υποδειγματικά την άμυνα της ΑΕΚ, ενώ είχε και σωστές επιλογές όταν η μπάλα ήταν στα πόδια του. Συμβάλλοντας στο να μπορέσει η Ένωση να αναπτυχθεί με υπομονή και σωστά.

Λαμπρόπουλος: Στα πρώτα λεπτά του ματς έδειξε κάπως νευρικός, κάνοντας 1-2 λάθη, όμως όσο περνούσε ο χρόνος έβρισκε ρυθμό και έκανε συνολικά ένα καλό ματς.

Γκάλο: Ξεκίνησε πολύ ορεξάτος τον αγώνα, με αρκετές πρωτοβουλίες από την πλευρά του. Στο δεύτερο ημίχρονο επέλεξε να επικεντρωθεί στα ανασταλτικά του καθήκοντα, όπου είχε πάντως κάποια ζητήματα.

Μπακασέτας: Ήταν ο άνθρωπος του αγώνα. Άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με ένα εντυπωσιακό γκολ, είχε ένα δοκάρι, έδωσε μια ασίστ και παράλληλα ανταποκρίθηκε ιδανικά, στα καθήκοντα που του ανατέθηκαν, ως αριστερό εξτρέμ.

Γαλανόπουλος: Κλήθηκε να αγωνιστεί ως κόφτης, ελλείψει Σιμόες. Και ο νεαρός άσος της ΑΕΚ τα πήγε καλά, περιορίζοντας τις κινήσεις του στο γήπεδο και μένοντας προσηλωμένος στην… αποστολή του.

Κονέ: Όσο είχε δυνάμεις ήταν καθοριστικός για την ανάπτυξη και τη γενικότερη λειτουργία της Ένωσης, με σωστό μοίρασμα της μπάλας και αρκετή κίνηση στον χώρο. Μετά το 60’ έδειξε να έχει κουραστεί, κάτι που ίσως να έπαιξε τον ρόλο του για να πάρει μέτρα ο Παναιτωλικός και να γίνει πιο απειλητικός.

Λιβάγια: Δεν βρήκε τους χώρους που θα ήθελε, με τους γηπεδούχους να έχουν προσαρμόσει όπως φάνηκε την άμυνά τους πάνω του. Προσπάθησε πάντως να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του και να δημιουργήσει ρήγματα.

Χριστοδουλόπουλος: Ο Λάζαρος βρήκε δίχτυα ξανά, έστω και από τα 11 βήματα, συνεχίζοντας να αποδεικνύει πως φέτος, είναι από τα βασικά «κλειδιά» της ΑΕΚ στην προσπάθεια για τον τίτλο. Ενώ επέλεξε να δείξει ομαδικότητα όταν ήταν κάτοχος της μπάλας, χωρίς να πάρει πάνω του πολλές ατομικές προσπάθειες.

Aραούχο: Ξεκίνησε το 2018 με γκολ και μια γεμάτη παρουσία. Αφού βγήκε πολύ έξω από την περιοχή για να πάρει μπάλα, να ανοίξει χώρους και να δώσει πλάτος στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Κάνοντας ένα πολύ καλό ματς και δείχνοντας ιδιαίτερα κεφάτος.

Μασούντ: Στο ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα πρόλαβε να κάνει τη διαφορά με την ενέργειά του στο τέταρτο γκολ, ενώ έδειξε παράλληλα πως έχει ήδη προσαρμοστεί στο κλίμα της ΑΕΚ. Αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και αρκετές εκτελέσεις στημένων.

Λόπες: Έμεινε στον πάγκο λόγω ενοχλήσεων, όμως στο διάστημα που αγωνίστηκε πρόλαβε να βρει δίχτυα. Καθαρίζοντας οριστικά το παιχνίδι για την ΑΕΚ και παίρνοντας ρυθμό αλλά και ψυχολογία.

Γιακουμάκης: Κατάφερε να κάνει την άμυνα του Παναιτωλικού να τον αισθανθεί, ψάχνοντας με πάθος ένα γκολ. Παρότι στο διάστημα που πέρασε στο γήπεδο, το παιχνίδι είχε επί της ουσίας κριθεί.

Φελίπε Ουφάνο: Ο βοηθός του Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει το νικηφόρο σερί του που τρέχει στο διάστημα που έχει κληθεί να αντικαταστήσει τον Ισπανό τεχνικό. Η επιλογή του 4-2-3-1 με τους Μπακάκη, Μπακασέτα αριστερά βγήκε στο 100%, με την Ένωση να κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση και να παίρνει μια μεγάλη νίκη, σε ένα παιχνίδι που έκρυβε κινδύνους. Ειδικά μετά το ματς του κυπέλλου που προηγήθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ