«Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει τον Καμαρά στην Ατλέτικο» (pic)

«Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει τον Καμαρά στην Ατλέτικο» (pic)

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει τον Μαντί Καμαρά στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να καλύψει το κενό που αφήσει η αποχώρηση του Παρτέι.

Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια για τον Μαντί Καμαρά, με τους Ισπανούς να γράφουν ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιεγκο Σιμεόνε ενδιαφέρεται για τον μέσο του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ισπανών, ο τεχνικός της μαδριλένικης ομάδας επιθυμεί την απόκτηση του Αφρικανού χαφ των Πειραιωτών, προκειμένου να καλύψει το κενό που θα αφήσει η αναμενόμενη αποχώρηση του Τόμας Παρτέι.

Ο χαφ των Ροχιμπλάνκος αναμένεται το καλοκαίρι να αποχωρήσει από την ομάδα, με πιθανότερο προορισμό το Λονδίνο και την Αρσεναλ.

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης εκτιμά την ποιότητα, αλλά και τις δυνατότητες εξέλιξης του Μαντί Καμαρά, με το ισπανικό «LTV Noticias» να βάζει γερά στο κόλπο για την απόκτηση του Αφρικανού χαφ του Ολυμπιακού την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Η Ατλέτικο θα μπορούσε να έχει διαλέξει τον Καμαρά ως έναν από τους βασικούς της στόχους, με τον τρόπο παιχνιδιού του να είναι ιδανικός για τον Ντιέγκο Σιμεόνε και για τον ρόλο που είχε στην ομάδα ο Τόμας Παρτέι», αναφέρει το σχετικό ποστάρισμα, που ανέβηκε την Τρίτη στα social media.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι για να γίνει η μεταγραφή του Μαντί Καμαρά, θα πρέπει ο Ολυμπιακός να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ