Κομπανί στη διοίκηση της Άντερλεχτ: «Πρέπει να φύγει ο Βράνιες»

Κομπανί στη διοίκηση της Άντερλεχτ: «Πρέπει να φύγει ο Βράνιες»

Σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ ο Βινσέντ Κομπανί ζήτησε από τη διοίκηση της Άντερλεχτ να αφήσει τον Βράνιες να φύγει.

Η πανδημία έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση οικονομικά την Άντερλεχτ η οποία ψάχνει τρόπους να εξοικονομήσει χρήματα απ’ όπου μπορεί. ‘Ετσι θέλει να ξεφορτωθεί κάποια βαριά συμβόλαια και ειδικά παικτών που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voetbal24» λοιπόν, ο Βινσέντ Κομπανί που εκτός από παίκτης είναι και στο τεχνικό τιμ της Άντερλεχτ έχοντας σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις, ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας να διώξει επτά ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και ο Όγκνιεν Βράνιες.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ που έχει τίτλο «Ο Κομπανί παίρνει αποφάσεις. Αυτοί οι 7 παίκτες πρέπει να φύγουν», ο πρώην άσος και αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, σε κουβέντα που είχε με τους υπεύθυνους τους συλλόγου τους κατέστησε σαφές ότι επτά συγκεκριμένοι παίκτες πρέπει να αποχωρήσουν. Θυμίζουμε ότι Βόσνιος έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τους «μοβ» και θα λάβει από 900 χιλ. ευρώ τον χρόνο.

Όλα αυτά σε συνέχεια δημοσιευμάτων από το Βέλγιο που εδώ και καιρό αναφέρουν πως η Άντερλεχτ σκέφτεται να αφήσει ελεύθερο τον Βράνιες, κάνοντας ουσιαστικά δώρο στην ΑΕΚ, προκειμένου να γλιτώσει τα χρήματα που θα πρέπει να του δώσει για τα επόμενα δύο χρόνια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ