Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση

Ναι στην κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, αλλά χωρίς ομάδες δορυφόρους τύπου Ξάνθης και Βόλου η άποψη του Βαγγέλη Μαρινάκη για το θέμα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε θέση στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας σχετικά με την κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ξεκαθαρίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι υπέρ αυτής, πλην όμως για να γίνει αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα των ομάδων.

Μίλησε για την Ξάνθη που έχει γίνει δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, για τον Βόλο που τον έχουν κάνει… έκτρωμα, ενώ τόνισε πως υπάρχουν ερωτηματικά και για τον Παναιτωλικό.

Μεταξύ άλλων ο Μαρινάκης ανέφερε σχετικά με την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που βγήκε από την κεντρική διαχείριση. Ο Ολυμπιακός είναι θετικός στην κεντρική διαχείριση μόνο αν ξεκαθαρίσουν τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα. Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κεντρική διαχείριση και η Ξάνθη να είναι η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ή ο Βόλος που τον έχουν κάνει έκτρωμα. Ή ομάδες όπως ο Παναιτωλικός για τον οποίο υπάρχουν ερωτηματικά».

Νωρίτερα ο Αγραφιώτης είχε μιλήσει για το θέμα της κεντρικής διαχείρισης και είχε αναφερθεί στον Φώτη Κωστούλα, ενώ υπέρ της κεντρικής διαχείρισης έχουν ταχθεί σχεδόν όλες οι ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ