Ο Αλαφούζος υπερασπίζεται την Ξάνθη και μιλάει για νομιμότητα – Αντίδραση από Κούγια

Ο Αλαφούζος υπερασπίζεται την Ξάνθη και μιλάει για νομιμότητα – Αντίδραση από Κούγια

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, πήρε το μέρος της Ξάνθης για την κεντρική διαχείριση. Αντίδραση από τον Αλέξη Κούγια που είπε ότι θα κάνει καταγγελία εναντίον της Ξάνθης όταν θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

Θέση υπέρ της Ξάνθη και της συμμετοχής της στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας και αναφερόμενος στα τηλεοπτικά και την κεντρική διαχείριση.

Ζήτησε να παρθεί σήμερα μια απόφαση και όταν του είπαν ότι υπάρχει θέμα νομιμότητας της Ξάνθης, απάντησε. «Δεν καταλαβαίνω τις προϋποθέσεις νομιμότητας. Όποια ομάδα έχει πιστοποιητικό και παίζει, μπορεί να μετέχει και στην κεντρική διαχείριση».

Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού πιάστηκε… ανενημέρωτος, μιας και η Ξάνθη δεν έχει πιστοποιητικό μετά την απόφαση της ΕΕΑ και την καταδίκη της από τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Η τοποθέτηση του Αλαφούζου έφερε την αντίδραση αρκετών ομάδων, με τον Αλέξη Κούγια να απαντά: «Η Ξάνθη ανήκει στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει ζήτημα ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Η ΠΑΕ ΑΕΛ μόλις αρχίσουν τα πλέι οφ θα κάνει καταγγελία».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης συμφώνησε με την άποψη του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, επιμένοντας για έναρξη διαπραγματεύσεων σχετικά με κεντρική διαχείριση. «Συμφωνούμε με τον κύριο Αλαφούζο. Να εξουσιοδοτηθεί μια Επιτροπή για την έναρξη των διαπραγματεύσεων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ