Μόνο ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης κάνουν τέτοια μπαμ!

Μόνο ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης κάνουν τέτοια μπαμ!

Ο Ολυμπιακός θα βγάλει από τα ταμεία του 10 εκατ. ευρώ, αποδεικνύοντας στην πράξη πως είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που μπορεί να κινηθεί σε αυτά τα νούμερα.

Η μεταγραφή της χρονιάς (αλλά και της δεκαετίας) είναι γεγονός για την ομάδα του Πειραιά και ο Κέβιν Μιραλάς επιστρέφει στο μεγάλο λιμάνι, για να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδος έκανε την μεγάλη κίνηση, το μεγάλο κόλπο για να επιστρέψει ο 30χρονος στράικερ στον Πειραιά. Ένα μεγάλο μεταγραφικό μπαμ που μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει, δαπανώντας πολύ μεγάλα ποσά. Σε ότι αφορά λοιπόν την μεταγραφή του Μιραλάς, είναι ξεκάθαρο πως για να γίνει η συμφωνία, οι ερυθρόλευκοι έπρεπε να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Έβερτον.

Κι αυτό ακριβώς έκαναν οι πρωταθλητές Ελλάδος, καθώς ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να βγάλει από τα ταμεία του περίπου 10 εκατ. ευρώ. Κι αυτό έχει να κάνει με τα χρήματα που θα πάρει η Έβερτον και όχι ο Μιραλάς.

Η διοίκηση των πειραιωτών έκανε αυτό που ήθελε τόσο πολύ ο κόσμος του Ολυμπιακού. Και είναι μια εξέλιξη που φανερώνει και την αποφασιστικότητα των πρωταθλητών Ελλάδος να κατακτήσουν και το φετινό πρωτάθλημα, για να πανηγυρίσουν ένα μοναδικό ρεκόρ, την κατάκτηση οκτώ συνεχόμενων πρωταθλημάτων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ