Αλαφούζος: «Να μην υπάρχουν ποινές σε ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση»

Αλαφούζος: «Να μην υπάρχουν ποινές σε ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση»

Πλήρη απάλειψη ποινών για μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ ζητάει ο Γιάννης Αλαφούζος, συμφωνεί μαζί του ο Αστέρας Τρίπολης. Συμφωνούν όλοι για απάλειψη του -6.

Πλήρη απάλειψη ποινών για τις ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση ζήτησε στην τηλεδιάσκεψη της Superleague ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος. Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα 2018-19 με -6 γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, επειδή δεν είχε καταφέρει να αδειοδοτηθεί.

«Να μην υπάρχουν ποινές σε ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση», είπε ο Αλαφούζος, με τον εκπρόσωπο του Αστέρα Τρίπολης να συμφωνεί μαζί του και να ζητάει πλήρη απάλειψη ποινών. Ούτε αφαίρεση βαθμών, ούτε πρόστιμο.

Στο ξεκίνημα της κουβέντας για την αδειοδότηση, ο Μηνάς Λυσσάνδρου ζήτησε να υπάρξει παράταση έως 31 Μαΐου για την αδειοδότηση, κάτι που έγινε ομόφωνα δεκτό. Ο Χρήστος Δάρας ζήτησε να μην υπάρχει η αφαίρεση έξι βαθμών, με τον Μάκη Γκαγκάτση να προτείνει το -6 να γίνει – 4 και τον Φώτη Κωστούλα να λέει πως πρέπει να συμφωνήσουν κάποια στιγμή και να προτείνει την αφαίρεση τριών βαθμών.

Με τον Γκαγκάτση συμφώνησε ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Στ. Αντωνίου, ενώ απάλειψη προστίμου ζήτησε ο ΟΦΗ, κάτι στο οποίο διαφώνησε ο εκπρόσωπος της Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου, που είπε ότι πρέπει να υπάρχει πρόστιμο και -4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ