Ο ΠΑΟΚ δε θέλει ποδόσφαιρο και πάει αντίθετα με την πλειοψηφία των ομάδων

Ο ΠΑΟΚ δε θέλει ποδόσφαιρο και πάει αντίθετα με την πλειοψηφία των ομάδων

Εξυπηρετώντας μονάχα δικούς του σκοπούς, ο ΠΑΟΚ δήλωσε αντίθετος με τη συνέχεια του πρωταθλήματος, πηγαίνοντας κόντρα στην ομοψυχία των ομάδων για να γίνει σέντρα και πάλι. «Το παράδοξο είναι ότι η κυβέρνηση δε διακόπτει το πρωτάθλημα», είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης, προκαλώντας αντιδράσεις.

Τη στιγμή που η πλειοψηφία των ομάδων εξέφραζε την επιθυμία της για επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας, η οποία συνεχίζεται, ο ΠΑΟΚ για ακόμα μια φορά πήγε κόντρα στο ίδιο το ποδόσφαιρο. Και με τη στάση του έδειξε ξεκάθαρα πως δε θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, εξυπηρετώντας δικούς του σκοπούς και έχοντας τους δικούς του… αντίποδοσφαιρικούς λόγους.

Σε μια κουβέντα, μάλιστα, που ακόμα και η δική του Ξάνθη δήλωσε υπέρ της επιστροφής στα γήπεδα, με τον Πιαλόγλου να είναι αρνητικός στις ουδέτερες έδρες, τη στιγμή που οι περισσότερες ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες, ο Μάκης Γκαγκάτσης εκτελώντας τις εντολές των ανωτέρων του έκανε ξεκάθαρη τη θέση του ΠΑΟΚ.

Ποια είναι αυτή; Να μην υπάρξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Να διακοπεί το πρωτάθλημα και να αποφασίσουν οι ομάδες τι μέλλει γενέσθαι. Παρά το γεγονός πως όλα δείχνουν να οδεύουν πολύ καλύτερα σε σχέση με άλλες χώρες που είναι έτοιμες να ξεκινήσουν και πάλι το πρωτάθλημά τους.

«Το παράδοξο είναι ότι η κυβέρνηση δε διακόπτει το πρωτάθλημα», είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης προκαλώντας την αντίδραση πολλών ομάδων, με τον Ηλία Πουρσανίδη να λέει πως θέλουν να παίξουν για να μπει η ζωή σε μια σειρά, αλλά τον Γκαγκάτση να επιμένει και να λέει πως είναι αδύνατο έως απίθανο να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Από… κοντά και ο Παναθηναϊκός, με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι ένθερμος υποστηρικτής του οριστικού… λουκέτου του πρωταθλήματος, λέγοντας μεταξύ άλλων πως οι σύλλογοι έχουν να χάσουν περισσότερα αν σταματήσουν, παρά αν συνεχίσουν και αναφέροντας ότι δεν το επιτρέπει η κυβέρνηση!

Ο Τάκης Αγραφιώτης απάντησε στον Αλαφούζο πως είναι εντολή της κυβέρνησης ότι μπορεί να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα και έφερε ως παράδειγμα τις χώρες που η κυβέρνηση ήταν ξεκάθαρη και έτσι σταμάτησαν τα πρωταθλήματα.

Παρ’ όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ επιμένει πως δεν πρέπει να υπάρξει ποδόσφαιρο, παρά την εκπεφρασμένη άποψη σχεδόν όλων των ομάδων για επιστροφή στη δράση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ