Στον δρόμο για τα ΗΑΕ ο Φετφατζίδης – Μεγάλη πρόταση στον Άρη, θετικός ο παίκτης

Στον δρόμο για τα ΗΑΕ ο Φετφατζίδης – Μεγάλη πρόταση στον Άρη, θετικός ο παίκτης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα από τα ΗΑΕ έχει καταθέσει πρόταση στον Άρη για τον Γιάννη Φετφατζίδη με χρήματα που δεν μπορούν να αρνηθούν οι κίτρινοι. Θετικός και ο παίκτης.

Οι Άραβες επιστρέφουν για τον Γιάννη Φετφατζίδη και είναι διατεθειμένοι να τον κάνουν δικό τους βγάζοντας πολλά χρήματα από τα ταμεία τους. Τόσο για τον ποδοσφαιριστή, όσο και για αποζημίωση προς τον Άρη προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή του και να πουλήσει τον παίκτη.

Τον περασμένο Γενάρη ήταν η Αλ Ουαχντά που ενδιαφέρθηκε για τον Φέτφα, με την υπόθεση να μην προχωρά, αλλά τώρα άλλος σύλλογος από το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι έτοιμος να κάνει τον παίκτη δικό του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση έχει ήδη φτάσει στα γραφεία του Άρη, πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και ο ίδιος ο παίκτης είναι απολύτως θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Ο Φετφατζίδης είναι έτοιμος να εξαργυρώσει την εκπληκτική χρονιά που έκανε με τη φανέλα του Άρη, με τον οποίο είχε τρία γκολ και εννιά ασίστ και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αραβικές ώρες, αφού είχε παίξει στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας την τριετία 2015-2018.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ