Διαψεύδει ο Λυσάνδρου για deadline στις 14 Ιουνίου

Διαψεύδει ο Λυσάνδρου για deadline στις 14 Ιουνίου

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε έθεσε ως deadline για την επανέναρξη του πρωταθλήματος τις 14 Ιουνίου, όπως του αποδόθηκε στα ρεπορτάζ για τη σημερινή συνεδρίαση της διοργανώτριας Αρχής.

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια του Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας έθεσε ως deadline για την επανέναρξη του πρωταθλήματος τις 14 Ιουνίου προχώρησε ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο, ενώ επισήμανε ότι το μοναδικό που ανέφερε είναι ότι οι ομάδες θα πρέπει παραμείνουν σε επικοινωνία και να μιλήσουν ξανά μέχρι τις 18 Μαΐου.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου, λοιπόν, λίγη ώρα μετά το τέλος του σημερινού Δ.Σ, τόνισε ότι δεν είπε όσα του καταλογίζουν τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας να τονίζει ότι είναι ψέματα όσα γράφτηκαν.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η διοργανώτρια Αρχή, οι ομάδες αποφάσισαν ομόφωνα να γίνουν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες, προκειμένου να αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση, με στόχο να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ