Ουφάνο : «Εύκολο να κερδίζεις όταν προπονητής είναι ο Χιμένεθ»

Ουφάνο : «Εύκολο να κερδίζεις όταν προπονητής είναι ο Χιμένεθ»

Ο Φελίπε Ουφάνο μετρά μόνο νίκες εκτελώντας χρέη πρώτου προπονητή της ΑΕΚ, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου σημείωσε με χιούμορ πως για την Ενωση αυτό είναι εύκολο, όταν τεχνικός της είναι ο Μανόλο Χιμένεθ.

Η ΑΕΚ πήρε σπουδαία νίκη με 4-1 επί του Παναιτωλικού, με τον Φελίπε Ουφάνο να απαντάει με έξυπνο τρόπο στην ερώτηση που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου, αν ως συνεργάτης του Μανόλο Χιμένεθ αποδείχθηκε γουρλής για την Ενωση.

«Είμαι ένας εργαζόμενος της ΑΕΚ, ανήκω στο επιτελείο του Μανόλο Χιμένεθ, και είναι εύκολο να κερδίζεις όταν προπονητής είναι ο Μανόλο. Αυτό είναι όλο» ήταν η απάντηση του βοηθού του Χιμένεθ με τον οποίον στον πάγκο της η Ενωση μετράει συνεχόμενες νίκες.

Συνεχίζοντας ανέλυσε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να σκοράρουμε τρία γκολ και στο δεύτερο μέρος έπρεπε απλά να διατηρήσουμε την υπεροχή μας και να κρατήσουμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη».

Εν συνεχεία ο Ουφάνο απάντησε και σε σχετική ερώτηση, για το αν η σημερινή αναμέτρηση έκρυβε κινδύνους, μετά το 0-4 που είχε προηγηθεί για το Κύπελλο: «Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι λόγω του πρόσφατου αγώνα για το Κύπελλο στον οποίο νικήσαμε άνετα. Γνωρίζαμε ότι υπάρχουν παγίδες όταν κερδίζεις σε ένα γήπεδο και μετά από λίγο πρέπει να ξαναπαίξεις στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο για διαφορετική διοργάνωση. Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε, ότι έπρεπε να είμαστε σοβαροί για να αποφύγουμε πιθανούς κινδύνους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ