Ολυμπιακός : Και τώρα… Κάμπελ

Ολυμπιακός : Και τώρα… Κάμπελ

Οι Ισπανοί αναφέρουν πως οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και την Μπέτις για τον Τζόελ Κάμπελ είναι σε καλό δρόμο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο μιας ακόμα επιστροφής στην ομάδα του λιμανιού.

Ο λόγος για τον Τζόελ Κάμπελ τον Κοσταρικανό εξτρέμ της Άρσεναλ που αγωνίζεται φέτος στην Μπέτις με τη μορφή δανεισμού. Οι πληροφορίες μάλιστα από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι είναι σε συζητήσεις τόσο με την ισπανική ομάδα όσο και με τους κανονιέρηδες, προκειμένου να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους.

Πάντα με βάση τις συγκεκριμένες πληροφορίες, οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και στην υπόθεση του πρώην άσου του Ολυμπιακού. Ο Κάμπελ θέλει να γυρίσει στον Πειραιά και έχει διαμηνύσει στους παράγοντες των πειραιωτών, ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στα μέσα Φεβρουαρίου, ίσως και νωρίτερα. Ο διεθνής επιθετικός έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού και αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που δεν έχει προχωρήσει ακόμα η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι όλα παραμένουν ανοιχτά στην υπόθεση του Κάμπελ και ο Ολυμπιακός, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την Ισπανία, παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ