Νέο οικονομικό «αγκάθι» για τον ΠΑΟΚ και το FFP

Νέο οικονομικό «αγκάθι» για τον ΠΑΟΚ και το FFP

Η Γοδόι Κρουζ ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να αποκτήσει με μεταγραφή τον Ρέι και ο Αργεντινός, μαζί με το μεγάλο συμβόλαιό του, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ!

Η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος πρωτοστάτησε στην προσπάθεια οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, χωρίς επιτυχία. Ωστόσο πέρα από αυτό, έχει κι άλλα, δικά του, προβλήματα να λύσει. Κυρίως οικονομικής φύσεως. Καθώς επιβάλλεται να βρει τρόπο να καλύψει τα κριτήρια που του έχει θέσει η UEFA, ώστε να μην υποστεί κυρώσεις λόγω του FFP.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Δικέφαλος πρέπει να βρει αυτό το καλοκαίρι πάνω από 10.000.000 ευρώ σε έσοδα από πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα είναι δυσάρεστα. Και μπορεί να οδηγήσει σε «ξεπούλημα» ποδοσφαιριστών, κάτω από την αξία που έχει υπολογίσει ο Δικέφαλος.

Την ώρα που η παραχώρηση του Γιαννούλη στη Ρεν έχει κολλήσει, οι Θεσσαλονικείς βλέπουν ακόμη μία «σίγουρη» αποχώρηση να μένει στάσιμη. Προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερο πονοκέφαλο. Καθώς η αναμενόμενη επιστροφή του Ροντρίγκο Ρέι στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να έχει τη μορφή… μονιμότητας. Παρά το γεγονός ότι, ούτε ο παίκτης ούτε ο ΠΑΟΚ θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Οπως προκύπτει από τα αργεντίνικα ΜΜΕ,  η σχεδόν βέβαιη έως και πριν λίγο καιρό πώληση του 29χρονου Αργεντινού γκολκίπερ στη Γοδόι Κρουζ, αυτή τη στιγμή έχει μπει για τά καλά στον «πάγο». Ου μην έχει χαλάσει. Καθώς όπως παραδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, η Γοδόι δεν μπορεί να καλύψει, όχι μόνο αγορά του παίκτη, αλλά ούτε καν το συμβόλαιό που έχει στον ΠΑΟΚ. Και το οποίο φτάνει στις 600.000 ευρώ!

Το συμβόλαιο του Ρέι με τον ΠΑΟΚ εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 και ο παίκτης είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα την 1η Ιουλίου, εάν δεν βρεθεί λύση στο θέμα του. Με τον ίδιο, πάντως, να έχει ξεκαθαρίσει στον Δικέφαλο, μέσω του ατζέντη του, πως δεν έχει καμία διάθεση να χάσει τα χρήματα που προβλέπονται στο συμβόλαιό του.

Με αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ να έχει ακόμη ένα μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο πρέπει να βρει τρόπο να το λύσει, με το μικρότερο δυνατό κόστος. Αλλά και ένα περιουσιακό στοιχείο από το οποίο περίμενε χρήματα για την πώλησή του. Χρήματα που δεν θα πάρει, άρα πρέπει να αφαιρεθούν από τους υπολογισμούς για να «πιάσει» τον αριθμό που απαιτεί το Financial Fair Play.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ