Ο Κλωναρίδης απαντά γιατί δεν πάσαρε στον Γιακουμάκη στην περιβόητη φάση με την Μπενφίκα

Ο Κλωναρίδης απαντά γιατί δεν πάσαρε στον Γιακουμάκη στην περιβόητη φάση με την Μπενφίκα

Ο Βίκτορας Κλωναρίδης μίλησε για όλα στο Instagram και αναφέρθηκε και στην περιβόητη φάση που δεν πάσαρε στο ματς με την Μπενφίκα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσω του προφίλ του στο instagram, ζητήθηκε από τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να εξηγήσει γιατί δεν πάσαρε στον Γιακουμάκη, στην περιβόητη φάση του αγώνα με την Μπενφίκα στο Champions League (που αν γινόταν γκολ θα έφερνε μεγάλη ανατροπή).

«Στο ποδόσφαιρο παίρνεις επιλογές πολύ γρήγορα και εκείνη τη στιγμή αυτή ήταν η επιλογή μου», απάντησε ο Κλωναρίδης, χωρίς να γίνει ιδιαίτερα… διαφωτιστικός.

Κατά τ’ άλλα, ο Κλωναρίδης σημείωσε ότι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ «φαίνεται πολύ, πολύ ωραίο», χαρακτήρισε παίκτη τοπ επιπέδου τον Μάνταλο και διάλεξε ως αγαπημένο του γκολ αυτό κόντρα στη Σέλτικ στη Γλασκώβη.

Παράλληλα, τόνισε πως του αρέσει να παίζει κυρίως ως επιθετικός ή δεύτερος επιθετικός, ότι θα ήθελε πίσω στην «Ένωση» τον Μπακασέτα, ότι έχει πιο κοντινούς φίλους στην ομάδα τους Τσιγκρίνσκι και Χουλτ, ενώ ανάμεσα σε Μέσι και Ρονάλντο, διάλεξε τον δεύτερο.

Όσο για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία των «κιτρινόμαυρων», τονίζοντας πώς μπορούν να πάρουν τη δεύτερη θέση μέσω των πλέι-οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ