Σιμόες: «Πολύ καλή εξέλιξη η επιστροφή μας στις προπονήσεις»

Σιμόες: «Πολύ καλή εξέλιξη η επιστροφή μας στις προπονήσεις»

Ο Αντρέ Σιμόες σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επιστροφή στις προπονήσεις, τονίζοντας πως είναι μια καλή ευκαιρία οι ποδοσφαιριστές να φέρουν χαρά στον κόσμο που δοκιμάζεται από την πανδημία.

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε στην εφημερίδα Live Sport, με αφορμή την επικείμενη επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων, σημειώνοντας πως η επιστροφή στις προπονήσεις είναι πολύ καλή εξέλιξη.

Παράλληλα ο μέσος της ΑΕΚ εξέφρασε την ελπίδα του πως ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο θα συνεχιστούν κανονικά έτι ώστε «να φέρουμε λίγη χαρά στον κόσμο που δοκιμάζεται».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι σίγουρα πολύ καλή εξέλιξη η επιστροφή μας στις προπονήσεις και αποτελεί σίγουρα πολύ καλό νέο για όλους. Μας έχει λείψει πολύ η δουλειά μας, οι προπονήσεις, οι αγώνες, όλη αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλο τον κόσμο αλλά και για εμάς», τόνισε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια: «Σίγουρα όμως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να ακολουθούμε σχολαστικά τις οδηγίες των ειδικών σε κάθε μας βήμα και να μην παίρνουμε κανένα απολύτως ρίσκο με την επιστροφή μας έστω και σε προπονήσεις ανά γκρουπ». Καταλήγοντας, δήλωσε:

«Ελπίζω ότι ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο θα μπορέσουν να συνεχιστούν κανονικά για να φέρουμε λίγη χαρά στον κόσμο που δοκιμάζεται, στον κόσμο που για τον ένα ή τον άλλο λόγο είναι ακόμα και τώρα αναγκασμένος να μένει στο σπίτι του. Και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να επιστρέψουμε όλοι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κανονική μας ζωή»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ