Συμφωνία: Μαρτίνς 2022 στον Ολυμπιακό

Συμφωνία: Μαρτίνς 2022 στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός και Μαρτίνς έφτασαν σε προφορική συμφωνία για 2ετή επέκταση της συνεργασίας τους. Την Τετάρτη σύσκεψη για όλα και πιθανότατα ανακοινώσεις.

Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους για ακόμη δύο χρόνια. Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν σε προφορική συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό για την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2022. Κάτι που ήταν εξ αρχής στόχος και επιθυμία και των δυο πλευρών.

Ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει επίσημα τις εξελίξεις, ωστόσο οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες και αναφέρον ότι στις τελευταίες συζητήσεις της διοίκησης με τον Μαρτίνς και τον ατζέντη του, υπήρξε οριστική συμφωνία σε όλα. Συμφωνία που αναμένεται να μπει και στο χαρτί μέσα στην εβδομάδα, με την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Πορτογάλου.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί σύσκεψη μεταξύ της διοίκησης,  του προπονητή και των στελεχών της ΠΑΕ, για να σχηματοποιηθούν οι ενέργειες που θα κάνει ο σύλλογος από εδώ και πέρα. Κατ’ αρχάς σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε μεταγραφικό, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις που ενδιαφέρουν και πρέπει να γίνουν άμεσα κινήσεις για την απόκτησή τους.

Αυτό που έχει συμφωνηθεί ήδη, πάντως, από όλους στον Ολυμπιακό και θεωρείται αδιαπραγμάτευτο είναι η διεκδίκηση όλων των στόχων που έχουν τεθεί. Και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και φυσικά η συνέχεια στην Ευρώπη. Μάλιστα, αυτό το τελευταίο είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τον σύλλογο, καθώς είναι «ζωντανή» η πρόκριση στους «8» του Europa League. Και πρόκειται για διοργάνωση που θα συνεχιστεί, ό,τι κι αν γίνει στην Ελλάδα. Αρα, ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να προετοιμάζεται ξεχωριστά για τον επαναληπτικό με τη Γουλβς, που πιθανότατα θα διεξαχθεί στις 6 Αυγούστου.

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Μαρτίνς από την πρώτη στιγμή έθεσαν σε προτεραιότητα τη συμπόρευσή τους. Κόντρα στα όποια σενάρια ήθελαν να υπάρχουν δυσκολίες  ή εμφάνιζαν τον προπονητή να έχει βλέψεις και σκέψεις για άλλες πολιτείες. Η (εντος της εβδομάδας) ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας τους, θα επισημοποιήσει την αγαστή και ξεχωριστή σχέση που ενώνει τις δύο πλευρές. Και τη σχέση σεβασμού και αλληλοεκτίμησης που υπάρχει μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη του τεχνικού των Πειραιωτών.

Ο Μαρτίνς είχε επαναλάβει πολλές φορές στη διάρκεια της χρονιάς ότι δεν θέλει να φεύγει από εκεί που είναι χαρούμενος. Και στον Ολυμπιακό δεν είναι απλά χαρούμενος. Βρίσκεται στην ομάδα που τον έβαλε στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και του έδωσε την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει. Πέρα και πάνω από τα χρήματα, λοιπόν, ο Μαρτίνς μένει στον Ολυμπιακό, διότι είναι σε ένα ιδανικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Που του προσφέρει ό,τι χρειάζεται για να δουλέψει και να ανεβάσει επίπεδο και τον εαυτό του, αλλά και (κυρίως) την ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ