Τα βάσανα για τον ΠΑΟΚ είναι πολλά και μεγάλα…

Τα βάσανα για τον ΠΑΟΚ είναι πολλά και μεγάλα…

Η επιστροφή στη δράση φέρνει νέα τιμωρία για ΠΑΟΚ και Ξάνθη! Ένας από τους λόγους που στον ΠΑΟΚ παλεύουν για τη μη επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι και οι νέες τιμωρίες που τον περιμένουν. Το CAS και τον κίνδυνο του υποβιβασμού δεν μπορεί να το αποφύγει…

Στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη επενδύουν στο χάος, όπως επένδυσαν από την πρώτη στιγμή που έφεραν την… εξυγίανση με τον «δικό τους» Βαγγέλη Γραμμένο. Επένδυσαν όπως αποδείχθηκε από τα αρμόδια όργανα και στην παρανομία κατακτώντας πέρσι ένα πρωτάθλημα κάλπικο καθώς υπήρχε ήδη συνιδιοκτησία με την Ξάνθη.

Μια υπόθεση ενός πρωταθλήματος που σύντομα θα πάρει το δρόμο του και που δύσκολα θα αποφύγουν στον ΠΑΟΚ την μοναδική λογική εξέλιξη που είναι η αφαίρεσή του. Μέχρι τότε βεβαίως τα βάσανα για τον ΠΑΟΚ είναι πολλά και μεγάλα! Μπορεί οι υπάλληλοι του Ιβάν Σαββίδη στα ΜΜΕ να προσπαθούν να στρέψουν αλλού την προσοχή του κοινού με τις ιστορίες για αγρίους που δημιουργήθηκαν για αυτό το λόγο, όμως η ουσία είναι πως η μοναδική ομάδα που έχει ζόρια και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό είναι ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα που παρανόμησε επισήμως και τελεσίδικα από τα ελληνικά δικαστήρια για το μεγαλύτερο σκάνδαλο του ποδοσφαίρου μας. Και που μέσω του CAS πλέον, εκεί που τον κατήγγειλε και τον σέρνει ο Ολυμπιακός, θα γίνουν όλα διεθνώς γνωστά και ο ΠΑΟΚ θα κινδυνεύσει με σοβαρές επιπτώσεις που φτάνουν έως και τον υποβιβασμό του μαζί βεβαίως με την άλλη ομάδα του ομίλου Σαββίδη, την Ξάνθη.

Μέχρι να φτάσουμε στο CAS βεβαίως και τον διεθνή διασυρμό του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη για άλλη μια φορά μετά την απίστευτη εισβολή του με όπλο στον αγωνιστικό χώρο, στον ΠΑΟΚ είναι λογικό να ανησυχούν εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Μόνο τυχαίο δεν είναι πως στον ΠΑΟΚ κάνουν τα πάντα για να μην έχουμε δράση, για να διακοπεί το πρωτάθλημα. Όχι μόνο για τους γελοίους ισχυρισμούς επισήμων και ανεπισήμων ανθρώπων τους περί παύλας όσο για την ουσία. Και η ουσία δεν είναι μόνο αγωνιστική με την ΑΕΚ να δείχνει ξεκάθαρα καλύτερη με το -1 από τον ΠΑΟΚ να είναι ελάχιστο.

Η ουσία είναι πως από την στιγμή που υπάρχει οριστικά και τελεσίδικα πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης αρκεί απλά μια νέα καταγγελία για να γίνει νέα αφαίρεση βαθμών! Αφαίρεση 7 βαθμών όπως έχουν αποφασίσει τα δικαστήρια και όχι υποβιβασμός χάρη στην παρέμβαση της Κυβέρνησης για να σωθεί η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη.

Όπως όμως ακόμη και ο σωτήρας του ΠΑΟΚ, κ. Γεραπετρίτης, είχε δηλώσει δημόσια σε κάθε καταγγελία θα υπάρχει αφαίρεση βαθμών. Μια καταγγελία που ήδη προανήγγειλε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας κατά την τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λιγκ. Και δεν είναι ο μόνος που ετοιμάζεται για να καταγγείλει την συνεχιζόμενη παρανομία ΠΑΟΚ-Ξάνθης με ιδιοκτήτη τον Ιβάν Σαββίδη. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που θα πράξουν το ίδιο όσο συνεχίζει ο Σαββίδης μέσω Καλπαζίδη να κατέχει την Ξάνθη.

Γιατί ακόμη δεν έχει αλλάξει το παραμικρό στο ιδιοκτησιακό της Ξάνθης. Και στο CAS όπου σέρνει ο Ολυμπιακός στον ΠΑΟΚ τα ζόρια θα είναι ακόμη μεγαλύτερα για τον Ιβάν Σαββίδη και την νομική του ομάδα που ακόμη δεν έχει κάνει… σεφτέ. Γιατί εκεί θα πρέπει να εξηγήσει τον δρόμο του χρήματος, τις συναλλαγές που κάνουν μπαμ, τον Καλπαζίδη και όλα όσα οδήγησαν στο μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όλα όσα πρόσθεσαν άλλον ένα λεκέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την υπογραφή του Ιβάν Σαββίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ