Σαν σήμερα η τελευταία παράσταση της ΑΕΚ στο «Νίκος Γκούμας» (pics & vids)

Σαν σήμερα η τελευταία παράσταση της ΑΕΚ στο «Νίκος Γκούμας» (pics & vids)

Η ΑΕΚ επικράτησε με 4-0 κόντρα στον Άρη και αποχαιρέτησε την ιστορική της έδρα που αποτέλεσε το σπίτι της από το 1930 μέχρι και το 2003.

Ιστορική και «μαύρη» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος τη σημερινή μέρα για την ΑΕΚ. Σαν σήμερα, στις 3 Μαΐου του 2003, η Ένωση αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο «Νίκος Γκούμας» και δύο μέρες μετά ξεκίνησε η κατεδάφισή του.

Αντίπαλος ήταν ο Άρης, τον οποίο η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς διέλυσε με 4-0 χάρη στα γκολ των Κατσουράνη (13′) Λάκη (30′ και 45′) και Ιλια Ιβιτς (77′) για την 28η αγωνιστική εκείνου του πρωταθλήματος που βρήκε την ΑΕΚ να τελειώνει τη σεζόν με 12 σερί νίκες, δύο βαθμούς πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Με το τέλος της αναμέτρησης ο κόσμος των «κιτρινόμαυρων» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει ένα αναμνηστικό ενώ την επόμενη μέρα η Original έκανε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στο γήπεδο. Τη Δευτέρα 5 Μαΐου οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά και ξεκίνησαν το γκρέμισμα με την ΑΕΚ να είναι έκτοτε άστεγη για 17 ολόκληρα χρόνια αλλά όχι για πολύ ακόμη.

Πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της στη φυσική της έδρα, με την «Αγιά Σοφιά» να ετοιμάζεται να την υποδεχτεί σε περίπου ένα χρόνο από τώρα.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

«Συμπληρώθηκαν 17 χρόνια!
Ηταν 3 Μαϊου 2003!
Εχουν περάσει 6.210 ημέρες μακριά από το σπίτι μας και από το τελευταίο ματς στο «Νίκος Γκούμας» και το 4-0 επί του Αρη με τον Ιλια Ιβιτς να σκοράρει το τελευταίο γκολ σε ένα από τα ιστορικότερα γήπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Ο χρόνος της επιστροφής πλησιάζει…»

Συμπληρώθηκαν 17 χρόνια! Ηταν 3 Μαϊου 2003!Εχουν περάσει 6.210 ημέρες μακριά από το σπίτι μας και από το τελευταίο…

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Σάββατο, 2 Μαΐου 2020

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ