Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη, Χαριστέα και Ένινγκ μέσα στην εβδομάδα

Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη, Χαριστέα και Ένινγκ μέσα στην εβδομάδα

Για τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα μιλήσουν από κοντά οι τρεις άντρες.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί ο Θόδωρος Καρυπίδης μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, καθώς έχει δώσει ραντεβού με τον Άγγελο Χαριστέα και τον Μίχαελ Ένινγκ. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Άρης θα συζητήσει από κοντά με τον αθλητικό διευθυντή και τον προπονητή για να καταλήξουν σε ένα βασικό πλάνο για τη νέα σεζόν.

Πρώτο ζήτημα στη λίστα είναι ο ορισμός του μπάτζετ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Καρυπίδης έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί αυτό να κρατηθεί στο βέλτιστο επίπεδο, πάντα με βάση τα δεδομένα της εποχής.

Χαριστέας και Ένινγκ, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του δεύτερου, Τόλη Τερζή, έχουν κάνει την προεργασία τους το διάστημα που μεσολάβησε και έχουν καταλήξει σε περιπτώσεις παικτών, που θεωρούν κατάλληλες για την ενίσχυση του ρόστερ. Μετά από μια πρώτη επιλογή, θα προχωρήσουν και οι πιο εντατικές επαφές με τους πιθανούς στόχους.

Οι οριστικές αποφάσεις για τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι θα παρθούν τις επόμενες μέρες. Στους παίκτες που θα πάρουν το «πράσινο φως» για παραμονή θα κατατεθούν προτάσεις προσαρμοσμένες στα «θέλω» της ΠΑΕ και τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.

Ως γνωστόν, οι προπονήσεις των κίτρινων ξεκινούν και πάλι μεθαύριο, Τρίτη (05/05), μετά και τη χαλάρωση των μέτρων της καραντίνας για τον κορωνοϊό. Οι ποδοσφαιριστές θα είναι χωρισμένοι σε τρία γκρουπ, ενώ τα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου θα παραμείνουν κλειστά. Ο κάθε παίκτης θα πρέπει να τηρεί τους κανόνες υγιεινής και να φοράει δικά του ρούχα, όπως και να κάνει μπάνιο στο σπίτι του, προκειμένου να μη δημιουργηθεί συνωστισμός σε κλειστό χώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ