Ντόμινο: Σενάρια των Τούρκων για Ολυμπιακό και Ισλα, πιέζει για Ομάρ η Γαλατά

Ντόμινο: Σενάρια των Τούρκων για Ολυμπιακό και Ισλα, πιέζει για Ομάρ η Γαλατά

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ισλα της Φενερμπαχτσέ, ενώ επισημαίνουν ότι η Γαλατά πιέζει για τον Ομάρ και παράλληλα αποκαλύπτουν το συμβόλαιο που προσφέρει η «Τσιμπόμ» στον Νορβηγό μπακ.

Το όνομα του Ομάρ Ελαμπντελαουί παραμένει σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ των τούρκικων ιστοσελίδων, με τους δημοσιογράφους της γειτονικής χώρας να γράφουν συνεχώς για το ενδιαφέρον της Γαλατά.

Οσο δεν ανανεώνει με τον Ολυμπιακό, ολοένα και περισσότερο θα αυξάνονται τα σενάρια για μεταγραφή του Νορβηγού στην Τουρκία. Την Κυριακή, υπήρξαν ρεπορτάζ μάλιστα τα οποία είχαν την ακολουθία ενός… ντόμινου, μπλέκοντας στο ίδιο σενάριο τον Ολυμπιακό, την Γαλατάρασαϊ, την Φενερμπαχτσέ, τον Ομάρ και τον Μαουρίτσιο Ισλα!

Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι ανέφεραν ότι η Γαλατάσαραϊ έχει ρίξει το βάρος στις θέσεις του δεξιού μπακ και του κεντρικού χαφ, με τον Ομάρ να αποτελεί την πρώτη επιλογή για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Στη γειτονική χώρα ανέφεραν επίσης ότι η «Τσιμπόμ» δίνει στον διεθνή μπακ συμβόλαιο ύψους 1.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, προκειμένου να τον πείσει να πει το πολυπόθητο «ναι». Μάλιστα, επισημαίνουν ότι η πρόταση της Γαλατάσαραϊ είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του.

Στο ίδιο ρεπορτάζ γράφουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον δεξιό μπακ της Φενερμπαχτσέ, Μαουρίτσιο Ισλα, ο οποίος στο τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την τούρκικη ομάδα και αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Ο διεθνής Χιλιανός παρουσιάζεται από τους δημοσιογράφους της γειτονικής χώρας ως μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών, χωρίς όμως να αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 31χρονος άσος φέτος πριν τη διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού είχε 25 συμμετοχές και 3 ασίστ με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εκτός από την τούρκικη ομάδα, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης μεταξύ άλλων σε Γιουβέντους, Μαρσέιγ και Ουντινέζε, ενώ για την περίπτωση του φέρονται να ενδιαφέρονται επίσης οι Πάρμα, Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ