Άρης: Ο Ροουζ, ο Ερυθρός Αστέρας και ο Γκαρσία

Άρης: Ο Ροουζ, ο Ερυθρός Αστέρας και ο Γκαρσία

Οι κιτρινόμαυροι αξιώνουν ένα εκατομμύριο ευρώ για τον Γάλλο αμυντικό από τους Σέρβους, ενώ σενάρια βάζουν στο παιχνίδι υπό προϋποθέσεις και τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος να καταβάλει τα 1.000.000 ευρώ που αξιώνει ο Άρης για τη παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα της Σερβίας φαίνεται διατεθειμένη, σύμφωνα με πληροφορίες, να δώσει 600.000 ευρώ για τον Γάλλο αμυντικό, με τον Άρη όμως να μην συζητάει καν ενα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σενάρια, πάντως , έχουν αρχίσει ήδη να βάζουν στην εξίσωση και τον Ματεο Γκαρσία. Ο Άρης είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και το καλοκαίρι του 2019 ,όμως είχε εισπράξει αρνητική απάντηση από τους Σέρβους.

Ο ποδοσφαιριστής έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα και ο ίδιος θα έβλεπε με καλό μάτι την επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το αν τα σενάρια που θέλουν να γίνεται μέρος μιας ανταλλαγής με τον Ρόουζ επιβεβαιωθούν, θα φανεί μόνο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Με απαραίτητη προϋπόθεση, φυσικά, ο Άρης να πετύχει την άρση του απαγορευτικού που του έχει επιβάλει η ΦΙΦΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ