Ο Ζιλέ καλωσόρισε τον Μιραλάς «στο σπίτι»

Ο Ζιλέ καλωσόρισε τον Μιραλάς «στο σπίτι»

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ χαιρέτισε την επιστροφή Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό, στενού του φίλου, συμπολίτη και πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική Βελγίου!

Η βελγική παροικία του Ολυμπιακού μεγαλώνει. Η άφιξη του Κέβιν Μιραλάς ανεβάζει τον αριθμό των Βέλγων των Πειραιωτών στους πέντε (Προτό, Ενγκελς, Ζιλέ, Οτζίτζα). Αλλά παράλληλα προκαλεί και μεγάλη ικανοποίηση στους νυν ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών.

Μάλιστα, ο πρώτος που αντέδρασε στην είδηση της άφιξης του Μιραλάς στον Ολυμπιακό δεν ήταν άλλος από τον Γκιγιόμ Ζιλέ. Ο Βέλγος μέσος είναι στενός φίλος του πρώην παίκτη της Εβερτον. Ετσι, ανέβασε μια κοινή φωτογραφία τους στο instagram και καλωσόρισε τον Κέβιν, συγχαίροντας παράλληλα τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή!

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Καλωσήρθες σπίτι Κέκε (παρατσούκλι του Μιραλάς). Καλή δουλειά Ολυμπιακέ»!

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι Μιραλάς και Ζιλέ γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στην εθνική Βελγίου, αλλά και από τη… Λιέγη! Σε συλλογικό επίπεδο θα είναι η πρώτη φορά που θα συνυπάρξουν, αλλά επειδή έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει και οι δύο στη Λιέγη, έχουν πολύ στενή σχέση.

Bienvenu chez toi Keke @kmirallas11 . Welcome back ?⚪️.good job @olympiacosfc ?#MiaGro8ia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guillaumegillet Official (@guillaume.gillet) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ