Άρης: Οι αρχικές δηλώσεις του Λάρσον για τα χρήματα και η διευκρίνιση

Άρης: Οι αρχικές δηλώσεις του Λάρσον για τα χρήματα και η διευκρίνιση

Ο Ντάνιελ Λάρσον παραχώρησε συνέντευξη στη Σουηδία κάνοντας λόγο για οικονομικά προβλήματα, αλλά λίγο αργότερα ήρθε διευκρίνιση τόσο από τον ίδιο, όσο και από την ΠΑΕ Άρης.

Άναψε… φωτιές ο Ντάνιελ Λάρσον με δηλώσεις του στη Σουηδία, κάνοντας λόγο για καθυστερήσεις στις πληρωμές στον Άρη. Συγκεκριμένα, ο Σουηδός δήλωσε.

«Ηταν και πριν τον κορωνοιό ιδιαίτερο το κομμάτι των πληρωμών. Δεν είναι τόσο κανονικό. Αισθανόμαστε την απουσία τους. Εγώ προσωπικά πήραν τον τελευταίο κανονικό μισθό μου τον Οκτώβριο. Στην αρχή το αντιμετώπισα με θυμό αλλά στη συνέχεια δεν έχεις παρά να προχωρήσεις.

Ειδικά τώρα που όλοι είναι επικεντρωμένοι σε ένα πράγμα μόνο, δεν μπορείς να προσμένεις σε βοήθεια στο θέμα αυτό. Ελπίζω σύντομα όμως να λυθεί και να πάρουμε τα χρήματά μας. Αυτό σκοπεύω να ζητήσω να μου πουν και από την ομάδα. Οτι θα πάρουμε τα χρήματά μας για να μην ανησυχώ. Είναι προφανές ότι μπορούμε να συζητήσουμε και για το ενδεχόμενο μιας απεργίας αλλά είναι δύσκολο να πείσεις για κάτι τέτοιο ολόκληρη την ομάδα».

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα ήρθε η αντίδραση από ρην ΠΑΕ Άρης, η οποία διευκρίνισε ότι οι περισσότεροι ξένοι μπερδεύουν τις δόσεις των συμβολαίων με τους μισθούς που λαμβάνουν.

Από την πλευρά της ΠΑΕ υπήρξε διαβεβαίωση πως αύριο ο Σουηδός θα λάβει την δόση του Γενάρη, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με νέα δήλωση του είπε: «Αγαπώ να παίζω για τα χρώματα του Άρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ